Βάζει στο φουλ τις μηχανές ο Γιούχτας

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ SL2 - ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ / ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΕ ΠΑΕ

14

Τις μηχανές στο φουλ βάζει ο Γιούχτας για να προλάβει να είναι έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Η συμμετοχή της ομάδας των Αρχανών πήρε επίσημη μορφή από χθες μετά και την επιστολή της ΕΠΟ που κάλεσε τους πράσινους να δηλώσουν συμμετοχή στην SL2 στην θέση του Απόλλωνα Σμύρνης.

Το έγγραφο της ΕΠΟ που έφτασε χθες το πρωί στα γραφεία του Γιούχτα ανέφερε:

«Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως σήμερα ημέρα Πέμπτη 3/8/2023 και ώρα 12:00 το αργότερο, ότι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 της περιόδου 2023-24».

Στον Γιούχτα ήταν προετοιμασμένοι για αυτό το ενδεχόμενο και ήδη κινούνται για να δρομολογήσουν κατά πρώτον όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την συμμετοχή της ομάδας στη κατηγορία (μετοχικό κεφάλαιο και εγγυητική επιστολή) και δεύτερον σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά θέματα.

Πάντως για όλα αυτά θα αποφασίσει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία προγραμματίστηκε για την ερχόμενη Δεύτερα 7 Αυγούστου, στις 20:00 στις Αρχάνες.

Η ανακοίνωση του Γιούχτα  αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Αρχανών «Ο ΓΙΟΥΧΤΑΣ» μετά την επίσημη πρόσκληση που λάβαμε για την Συμμετοχή μας στο Πρωτάθλημα Super League 2 περιόδου 2023-2024, καλούμε τα μέλη μας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 07-08-2023 και ώρα 20.00 στον πολυχώρο πολιτισμού «Παλαιά  Ηλεκτρική Αρχανών» με θέματα:

  • Ίδρυση Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας
  • Οργανωτικές και Διοικητικές Αλλαγές
  • Λοιπά θέματα που άπτονται της νέας Π.Α.Ε.

Η σοβαρότητα των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης εν όψει της νέας πρόκλησης που καλούμαστε να διαχειριστούμε, καθιστά αναγκαία την παρουσία ΟΛΩΝ των μελών μας».

Την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τον Γιώργο Τουτζάρη για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή με τον πρώην παράγοντα του Εργοτέλη και της Κηφισιάς να είναι κοντά στην επιστροφή του στο Ηράκλειο, αυτή την φορά για λογαριασμό του Γιούχτα.

*Πολλά είναι τα συγχαρητήρια στον Γιούχτα από ομάδες και φορείς για την άνοδο του στην Σούπερ Λιγκ 2. Μεταξύ αυτών της ΕΠΣΗ, του Ηροδότου, της ΑΕ Κατσαμπά, της Δαμάστας.

Ειδικότερα το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Εκφράζουμε τα ολόθερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ανόδου.

Στην άξια διοίκηση, στα στελέχη, στο προπονητικό team και ασφαλώς στους ποδοσφαιριστές που έδωσαν μια μεγάλη μάχη στους αγωνιστικούς χώρους, ανέδειξαν πανάξια τον Γιούχτα πρωταθλητή στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής και δικαιώθηκαν με την άνοδο της ομάδας στη Super League 2.

Ο Γιούχτας αποτελεί ένα σωματείο πρότυπο, διαθέτοντας άρτιες εγκαταστάσεις, οργάνωση επαγγελματικού επιπέδου, ποιοτικές υποδομές και Ακαδημίες, λειτουργεί τέλεια σε όλα τα επίπεδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσει επάξια ως «ΠΑΕ Γιούχτας» το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της Super League 2».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει