Στην Υπηρεσία Καθαριότητας ο Δημήτρης Δουλουφάκης

14

Περιοδεία στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Δουλουφάκη.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των εργαζομένων και αναδεικνύει τα οξυμμένα προβλήματα που δημιουργούνται και εντείνονται από την υποστελέχωση των δημοτικών υπηρεσιών.

Αναδεικνύει την ανάγκη στελέχωσης με μόνιμους εργαζόμενους, τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Ιδιαίτερα με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της δημοτικής Αρχής που ανακαλύπτει εμπόδια στην αποζημίωση των εργαζομένων για τα ΜΑΠ του 2022, ο Δημήτρης Δουλουφάκης δήλωσε ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι στο πλευρό των εργαζομένων μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο στον αγώνα για την υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Από τη συζήτηση με τους εργαζόμενους αναδείχτηκαν τα προβλήματα ασφαλείας που οφείλονται και στον απαρχαιωμένο εξοπλισμό και στόλο της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Δουλουφάκης ανέδειξε τις ευθύνες όλων διαδοχικά των κυβερνήσεων και των δημοτικών Αρχών που συνετέλεσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη σημερινή υποβάθμιση των υπηρεσιών, μεθόδευση που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση και φέρνει μόνο παραπάνω προβλήματα και βάρη σε εργαζόμενους και δημότες.

Κάλεσε τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως εργασιακών σχέσεων, να παλέψουν για μόνιμη και σταθερή δουλειά σε ασφαλές περιβάλλον, αγώνα τον οποίο η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα στηρίξει με κάθε τρόπο. Επίσης κάλεσε σε ενίσχυση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για να συνεχίσει να είναι δυνατή η φωνή των εργαζομένων και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει