Έργα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Γουβών

3

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση επιπέδου οδικής ασφάλειας σε θέσεις Μειωμένης Οδικής Ασφάλειας στους οδικούς άξονες: 1) Ηράκλειο – Μοίρες  – Αγία Γαλήνη, 2) Ηράκλειο  – Γούβες  – Χερσόνησος – Μάλια (Π.Ε.Ο), 3) Χανιά – Ρέθυμνο  (Π.Ε.Ο.)» συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα στον ισόπεδο κόμβο Γουβών επί της παλαιάς εθνικής οδού Ηρακλείου – Αγ. Νικολάου (ΠΕΟ 90).

Συγκεκριμένα από σήμερα μέχρι και το Σάββατο 5 Αυγούστου θα ισχύσουν οι παρακάτω ρυθμίσεις:

  • Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο προς Χερσόνησο επί της ΠΕΟ 90, από το σημείο συμβολής της με την οδό Προφήτη Ηλία, θα μονοδρομηθεί με κίνηση μόνο προς Χερσόνησο από το βόρειο ρεύμα (Χερσόνησος – Ηράκλειο), μέχρι το σημείο συμβολής της ΠΕΟ 90 με την επαρχιακή οδό Κόξαρης – Γουβών. Μετά το σημείο αυτό η κίνηση θα διεξάγεται κανονικά και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Η κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο προς την οδό Λέοντος Γεωργιάδη (κατεύθυνση Άνω Γούβες) δεν θα επιτρέπεται.
  • Η κίνηση των οχημάτων από την οδό Λέοντος Γεωργιάδη προς κόμβο Γουβών και ΠΕΟ δεν θα επιτρέπεται..
  • Η κίνηση των οχημάτων προς παραλία Γουβών θα επιτρέπεται.
  • Η κίνηση των οχημάτων από Χερσόνησο προς Ηράκλειο θα διεξάγεται καθ΄ όλη τη διάρκεια των εργασιών από την οδό Ν. Καζαντζάκη (μέσα από τις Κάτω Γούβες) η οποία θα είναι μονόδρομος.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου εργοταξιακή σήμανση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει