ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Στον Ηρόδοτο Μουρτζάκης, Τριάντης και Σταματάκης

Α1Την απόκτηση του 24χρονου αμυντικού Aλέξανδρου Μουρτζάκη ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα mini ποδοσφαίρου, έχοντας συμμετοχές στα Παγκόσμια πρωταθλήματα, ανακοίνωσε ο Ηρόδοτος.

Τελευταία του ομάδα ήταν η ΑΕ Κατσαμπά ενώ έχει συνεργαστεί και στη Δαμάστα, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό.

Παράλληλα η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού ανακοίνωσε την απόκτηση και του έμπειρου μέσου Γιώργου Τριάντη που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και παλαιότερα στον ΑΟΤ καθώς και τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Μιχάλη Σταματάκη που πέρυσι ήταν στη Ροδιά.

Ενίσχυση με βλέμμα και στο μέλλον για τον Ανθεστίωνα που προχώρησε στην απόκτηση του Αλέξανδρου Αουΐντα. Ο 19χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε Ηρακλή Νιπιδιτού, ΟΦΑ και Δωριέα.

Παράλληλα, τη συνεργασία του με την ομάδα του Θραψανού, ανανέωσε για 9η χρονιά ο Κώστας Δρακάκης.

Τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Χρήστο Ζαρκαδούλα που έμεινε ελεύθερος από τις Ασίτες, ενέταξε στο δυναμικό της η Χερσόνησος.

Στο δυναμικό της Μινωικής θα παραμείνουν για ακόμα μια χρονιά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης και ο Νίκος Καραντινάκης. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Ανδρεαδάκης.

Την επιστροφή ενός δικού του παιδιού, του Γιάννη Πυργιαννάκη  (του Κωνσταντίνου) ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Κρουσώνα.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τους τελευταίους 15 μήνες δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Α2Στην απόκτηση του Γιούλιαν Μπεκιάι προχώρησε ο Θρίαμβος Ανάληψης για τη θέση του τερματοφύλακα. Ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίστηκε πέρσι στον Αστέρα Μυρτιάς / Πόρος ενώ στο παρελθόν έπαιξε σε Αθλόπολις, Ραύκο, Ρούβα και Ανθεστίωνα.

Στην 4η μεταγραφή του προχώρησε το Άλογο Μαλεβιζίου, που ενέταξε στο δυναμικό του, τον Κώστα Χρυσοφό. Ο 25χρονος μέσος αναμένεται να βοηθήσει και στο κομμάτι της εκ- γύμνασης της ομάδας αφού είναι γυμναστής.

Σημαντική προσθήκη για την Αγία Βαρβάρα που απέκτησε τον Γιάννη Σαμωνάκη. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Παλιανής και του ΟΦΑ, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας και του Πειραιά.

 Μουρτζάκης, Τριάντης και Σταματάκης που πήρε ο Ηρόδοτος
Μουρτζάκης, Τριάντης και Σταματάκης που πήρε ο Ηρόδοτος

Β’Τις πρώτες του μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε ο ΟΦΑΜ που απέκτησε τους αδερφούς Λιανάκη. Ο Νίκος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα ενώ ο Γιάννης ως αμυντικός και αμφότεροι προέρχονται από την ομάδα των Δειλινών.

ΕΓΟΗ και ΑΕ Κρητών είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε συνένωση δυνάμεων για την προσεχή σεζόν. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του Μιχάλη Λεονταράκη στο πόστο του γενικού αρχηγού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει