ΒΟΛΕΪ: Σήκωσαν την κούπα τα κορίτσια του Γρύπα

«Είμαστε παιδιά από μπόλικα χωριά, παίζουμε, γελάμε και περνάμε καλά! Και θα σας πω το γιατί… μες τη ψυχή έχουμε πάντα κέφι για ζωή! Είμαστε ο Γρύπας!». Το στιχάκι αυτό τραγούδησαν οι αθλήτριες της ομάδας βόλεϊ του Γρύπα στη διάρκεια της απονομής που έγινε στο κλειστό Μελεσών για την κατάκτηση του τοπικού πρωταθλήματος παγκορασίδων Β’.

Ο Μάνος Παπαδάκης, που προπονεί χρόνια τώρα τα κορίτσια, διέκρινε τη δυναμική της ομάδας και με μεθοδική δουλειά, χάραξε ανοδική πορεία.

«Για τη διοίκηση του σωματείου που είχε θέσει ως στόχο την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών προπόνησης για τις αθλήτριες, τη διατήρηση και την επικράτηση του ευχάριστου κλίματος στο γήπεδο αλλά και την προσέλκυση περισσότερων παιδιών κοντά στον αθλητισμό, η χρονιά θεωρείται επιτυχημένη έτσι και αλλιώς», αναφέρει ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητριών, το Δήμο Αρχανών-Αστερουσιών και την Περιφέρεια Κρήτης για τη συμπαράσταση.

Εκτός από την απονομή του κυπέλλου, πραγματοποιήθηκε και φιλικός αγώνας με τη ΓΕΗ.

Από την ΕΣΠΕΚ παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Γιαννόπουλος και η ταμίας κ. Παπαδάκη. Το παρών έδωσαν ακόμα ο Δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων κ. Κοκοσάλης, ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Καζαντζάκη κ. Κριτσωτάκης καθώς και ο προέδρος του ΟΚΑΠ κ. Τζαγκαράκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει