«Ηράκλειο, η πόλη μας» η παράταξη του Μ. Καραμαλάκη

146

Το όνομα του συνδυασμού του ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης.

Ο συνδυασμός ονομάζεται «ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η πόλη μας».

Με αφορμή την ανακοίνωση του ονόματος της παράταξης ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Το «ταξίδι» του συνδυασμού μας ξεκίνησε με προορισμό ένα καλύτερο Ηράκλειο. Μία πιο όμορφη και φιλική πόλη προς τους δημότες της αλλά και σε κάθε πολίτη. Συνοδοιπόρος σ’ αυτή την προσπάθεια ο καθένας και η κάθε μία ξεχωριστά. Ένα Ηράκλειο που πρέπει να κερδίσει τη θέση που του αξίζει και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Ξεκινήσαμε με όρεξη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε.

Στο επίκεντρο βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος και η καθημερινότητά του. Με το βλέμμα στραμμένο στον πολιτισμό, τις αξίες και την ιστορία του τόπου μας. Πάντα λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και την αξία που έχει στη ζωή μας. Μία πόλη επίκεντρο και ένας διεθνής τουριστικός προορισμός. Ένα Ηράκλειο τόπος έλξης επενδύσεων.

Με βάση αυτό τον σχεδιασμό και τον βασικό πυλώνα των προτεραιοτήτων μας ήρθε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε και το όνομα της παράταξης μας το οποίο είναι «ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η Πόλη μας». Μία συλλογική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για να οδηγήσει το δήμο μας στην επόμενη μέρα με γνώμονα τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει