επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

93

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα. Χρόνια πολλά στις Μαρίνες και τους Μαρίνους. Μεγάλη γιορτή σήμερα για τη χριστιανοσύνη και την Κρήτη.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ πέφτουν οι θερμοκρασίες, αλλά οι μετεωρολόγοι δίνουν και νέο κύμα καύσωνα στο τέλος της εβδομάδας. Για να δούμε πώς θα τη βγάλουμε. Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο φυσικά.

ΑΠΟ την Ευρώπη, μέχρι την Κίνα και τις ΗΠΑ, το βόρειο ημισφαίριο βιώνει συνθήκες αφόρητου καύσωνα, αναγκάζοντας τις αρχές πολλών χωρών να λάβουν δραστικά μέτρα για να αντιμετωπιστούν το κύμα της ακραίας ζέστης αλλά και οι πυρκαγιές, που αποδίδονται στην κλιματική αλλαγή.

ΕΧΕΙ… χάζι να παρακολουθείς τι γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει ενδιαφέρον επίσης να προβλέψεις τι θα γίνει, που θα φτάσει το κόμμα.

Ε ΝΑΙ! Εμείς δεν θέλουμε τα Φ35, αλλά αφού δεν μας δίνουν οι αμερικανοί τα θέλουμε, αν τα δώσουν είναι κουβάδες και δεν τα θέλουμε, μόνο γαλλικά αλλά στην πραγματικότητα θέλουμε μόνο Σου, όταν δίνουν Φ16 στην Τουρκία το κάνουν για να μας πείσουν να πάρουμε κουβάδες Φ35, αν όμως τα δίνουν σε Τούρκους τα Φ35 θα νικήσουν την ΠΑ, άρα θέλουμε Φ35, αλλά δεν μας δίνουν τα όπλα τους άρα δεν τα θέλουμε, αλλά και με τα όπλα που μας τα δίνουν είναι κουβάδες

Ε ΝΑΙ! Οι Ισραηλινοί, Γερμανοί, Κορεάτες, Ιάπωνες, Βρετανοί, Ιταλοί, Νορβηγοί,  Φινλανδοί, Καναδοί, Δανοί κλπ ειναι χαζοί και δεν ξέρουν, αλλά ξέρουν κάτι απόστρατοι και κάτι μηχανικοί, αλλά τα θέλουμε εδώ και τώρα και μας καθυστερούν της Λωα, Λώρα κάπως έτσι… Αυτό, τίποτ’ άλλο!

ΑΝΤΕ πάλι με τις ιστορίες φρίκης στην Κρήτη και τις μπαλωθιές. Παραλίγο τραγωδία στον Αποκόρωνα, στην Κρήτη, όταν το απόγευμα του Σαββάτου αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε ελαφρά τουρίστρια από την Ελβετία που έτρωγε με συντροφιά σε ταβέρνα.

ΕΑΝ ΕΦΕΥΓΕ η γυναίκα θα λέγαμε…η κακιά ώρα, δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα και τι είναι αυτά…Και άντε πάλι φιλολογικές συζητήσεις και κουβέντες.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ νούμερα! Το 98% των νέων (16-29 ετών) στην Ελλάδα χρησιμοποιούν καθημερινά το διαδίκτυο σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, ενώ το αντίστοιχο νούμερο συνολικά για την Ευρωπαϊκή Ένωση ανέρχεται στο 96%. Η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη σε σύγκριση με το 84% του ενήλικου πληθυσμού, όπως αναφέρει η έρευνα της Eurostat.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει