Διατήρηση του βασικού κορμού στον ΠΟΑ

ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

36

Μετά την συμφωνία με τον Κώστα Φραντζέσκο για την τεχνική ηγεσία ο ΠΟΑ ανασυγκροτεί το ρόστερ του ξεκινώντας όπως είναι λογικό από τις ανανεώσεις.

Οι «πράσινοι» θέλουν να κρατήσουν τον βασικό κορμό τους και να στηριχθούν πάνω σε αυτόν στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ήδη πέτυχαν να συμφωνήσουν με τους περισσότερους παίκτες που συνέβαλαν στην άνοδο.

Με τα πράσινα θα συνεχίσει ο Ανδρέας Χατζηανδρέου τον οποίο το Δ.Σ χαρακτηρίζει «στρατιώτη της ομάδας.

Ένας ποδοσφαιριστής από τα “σπλάχνα” της ομάδας, με πάθος, ποιότητα, ήθος εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου».

Πέραν του Χατζηανδρέου κάτοικοι Ατσαλένιου παραμένουν για μια ακόμα χρονιά οι αρχηγοί  Φώτης Καϊμακαμούδης και Νίκος Κερμενίδης. Οι δυο παίκτες θα συνεχίσουν για 6η ποδοσφαιρική σεζόν στον ΠΟΑ, «συνεχίζοντας να ηγούνται ως αρχηγοί, να δίνουν μεγάλη ποιότητα και απαράμιλλο ήθος εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει και την διατήρηση του μεγάλου κομματιού της άμυνας αφού στον ΠΟΑ παραμένουν

οι στυλοβάτες της Νίκος Λουμπάκης, Μπάμπης Δαμιανάκης και Γιώργος Χαρίτος αλλά και η δεξιά πλευρά της την οποία αποτελούν οι Μάνος Κασσωτάκης και Τάσος Νάτος. Ο πρώτος θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί χρονιά, ενώ ο Νάτος είναι παιδί των Ακαδημιών της ομάδας του Ατσαλένιου.

Πέρα από τις ανανεώσεις ανακοινώθηκε και η επιστροφή  στην πρώτη ομάδα του Γιάννη Αμπατζή ένα ακόμα παιδί από τις Ακαδημίες της ομάδας που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Κεραυνό, και έδειξε το ταλέντο του κάνοντας μια πολύ καλή χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει