Και η Margot… απεργεί!

74

Σε απεργία κατεβαίνει το συνδικάτο των ηθοποιών SAG-AFTRA, ακολουθώντας εκείνην των σεναριογράφων του Χόλιγουντ, με το “δικό μας” Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.) να αξιοποιεί με έναν ιδιαίτερο τρόπο την κίνησή τους.

Συγκεκριμένα, το Π.Α.ΜΕ. χρησιμοποίησε με χιουμοριστικό τρόπο τις δηλώσεις της διάσημης ηθοποιού Margot Robbie, η οποία εξέφρασε τη στήριξή της στο SAG-AFTRA, ώστε να πραγματοποιήσει κάλεσμα προς τους πολίτες να ενταχθούν σε συνδικάτα και σωματεία.

Η Margot Robbie, η οποία πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία “Barbie”, είπε στο Sky News κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του φιλμ στο Λονδίνο το βράδυ της Τετάρτης (12/07) ότι υποστηρίζει απόλυτα την απεργία του SAG-AFTRA. “Υποστηρίζω πάρα πολύ όλα τα συνδικάτα και είμαι μέλος του SAG, οπότε, φυσικά, θα σταθώ δίπλα τους”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε tweet που δημοσίευσε το Π.Α.ΜΕ. στον λογαριασμό του, μοιράστηκε τις δηλώσεις της δημοφιλούς ηθοποιού και έγραψε: “Ακόμα και η Barbie είναι έτοιμη να κατέβει σε απεργία. Αλληλεγγύη στην απεργία των σεναριογράφων. Έρχεται απεργία των ηθοποιών. Γιατί δεν έχετε γίνει μέλος της Ένωσής σας;”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει