Εξιχνιάστηκε η ζωοκλοπή

Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νεάπολης και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου υπόθεση ζωοκλοπής που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα κατηγορούμενου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ζωοκλοπής.
Σύμφωνα με την αστυνομία η ζωοκλοπή έγινε από 5 έως 7 Ιουλίου οπότε και ένας άγνωστος, τότε, δράστης, αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ενός Έλληνα σε περιοχή του Δήμου Άγιου Νικολάου 241 προβατοειδή.
Πριν λίγες ημέρες από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Επιχειρήσεων Λασιθίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας Έλληνας. Στη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κουδούνια ζώων.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ανευρεθέντα κουδούνια σχετίζονται με τη ζωοκλοπή στην οποία εμπλέκονται το άτομο που ελέγχθηκε κι ένα ακόμα.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.