Όλα στον… αέρα στη Super League 2

ΔΕΝ ΠΑΡΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ / ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6/9

71

Η Σούπερ Λιγκ 2 δεν κατέληξε στο τελικό σχέδιο προκήρυξης και θα ορίσει νέο ΔΣ για τις 19 Ιουλίου! Απόφαση δεν πάρθηκε ούτε  για τον στο χθεσινό ΔΣ.

Έπειτα από συζητήσεις επί συζητήσεων τα μέλη της λίγκας ανέβαλαν για τις… 19 Ιουλίου. Ο λόγος είναι ότι απουσίαζαν οι τέσσερις ομάδες που προβιβάστηκαν από τη Γ’ Εθνική (η ΕΠΟ μόλις χθες έστειλε την επικυρωμένη βαθμολογία) και ότι η ΕΠΑΘΛΑ έστειλε τώρα τις προτάσεις της, οπότε θα πρέπει η προκήρυξη να εμπλουτιστεί.

Προτάσεις για το format του πρωταθλήματος κατέθεσαν οι Καλλιθέα, Παναθηναϊκός Β’, Χανιά. Άλλες ΠΑΕ τάχθηκαν υπέρ των πλέι οφ, άλλες όπως ο Λεβαδειακός και ο Ιωνικός (εγγράφηκαν ως νέα μέλη) ζήτησαν παράταση και άλλες χαρακτήρισαν άδικο να διαιρούνται οι βαθμοί στους αγώνες κατάταξης (ο Παναθηναϊκός Β υποστήριξε ότι δεν είναι αναγκαία τα πλέι οφ – πλέι άουτ χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα και σε περίπτωση διεξαγωγής τους οι ομάδες πρέπει να συμμετέχουν με το 100% των βαθμών).

Σε ό,τι αφορά στην κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα, αυτή προσδιορίστηκε να γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ προηγουμένως εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο διοικητικός – οικονομικός απολογισμός.

Επιστολή στην ΕΡΤ

Εννοείται ότι μεγάλη κουβέντα έγινε για την έρευνα της Interpol σχετικά με το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού. Για την απόφαση της ΕΡΤ να προχωρήσει σε αναστολή της καταβολής του μπόνους κατάταξης, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή από τη λίγκα, η οποία θα ζητά να πάρει η ίδια τις 600 χιλιάδες ευρώ και να τις μοιράσει στους δικαιούχους όταν ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει