Η ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ: “Είμαστε εδώ για να ενώσουμε”

169

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε» τόνισε χθες ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανακοινώνοντας και επίσημα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ηρακλείου προσθέτοντας χαρακτηριστικά «είμαι με όλους τους δημότες, δεν κοιτάζουμε τα κομματικά πιστεύω του καθενός, είμαστε εδώ να ενώσουμε».  Ο κ. Καραμαλάκης έδωσε το «παρών» και επισήμως στον εκλογικό αγώνα για τη διεκδίκηση της Λότζια, απευθύνοντας μήνυμα ενότητας και πολιτικής συμπόρευσης με σκοπό να συγκροτηθεί μια  νέα δημοτική αρχή, η οποία  θα νοιάζεται καθημερινά για το πιο απλό αλλά και το πιο σύνθετο ζήτημα του δημότη της.

Ο πρώην αρχηγός της ΕΛΑΣ κ. Καραμαλάκης στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ανακοίνωσε την εκλογική του κάθοδο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «ζούμε σε ένα τόπο για τον οποίο μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και προσπαθούμε να τον διατηρήσουμε ζωντανό, αυθεντικό και σύγχρονο». Απαντώντας σε σχέση με τη στήριξή του από κόμματα, τόνισε με νόημα: «με ξέρετε και σας ξέρω είμαι με όλους τους δημότες, δεν κοιτάζουμε τα κομματικά πιστεύω του καθενός, είμαστε εδώ να ενώσουμε και να συνθέσουμε, να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης των δημοτών μας, να κάνουμε μια πόλη καλύτερη, σύγχρονη».

Ο υποψήφιος δήμαρχος απαντώντας σε ερώτηση σε σχέση με το αν είναι αρκετός ο χρόνος που απομένει για τη συγκρότηση του του ψηφοδελτίου του, απάντησε ότι «ο χρόνος θα δείξει ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά, επειδή εργάζομαι πάρα πολλές ώρες επι πολλές δεκαετίες καθημερινά. Ξέρω τις δυνάμεις μου, τις αντοχές μου και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο χρόνος δεν θα αποτελέσει κανένα πρόβλημα τόσο στην κατάρτιση του συνδυασμού όσο και του προγράμματος, όλα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους…».

Αναλυτικότερα στις πρώτες δηλώσεις του ο κ. Καραμαλάκης ανέφερε ότι ξεκινά  «μια προσπάθεια με επίκεντρο τον σεβασμό στους μεγαλύτερους που έζησαν το Ηράκλειο μιας άλλης εποχής και τα όνειρα της νεότερης γενιάς για μια πόλη – πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Τον τόπο μας τον έχουμε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές και οφείλουμε να τον παραδώσουμε καλύτερο. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο του οράματος που σας προανέφερα είναι καθοριστικός. Μια δημοτική αρχή που θα νοιάζεται καθημερινά για το πιο απλό αλλά και το πιο σύνθετο ζήτημα του δημότη της. Έχω μάθει στη ζωή μου να βάζω στόχους, να εργάζομαι σκληρά και να τους πετυχαίνω.

Βρίσκομαι εδώ σήμερα κοιτώντας σας στα μάτια για να σχεδιάσουμε και να οραματιστούμε την επόμενη ημέρα του Δήμου Ηρακλείου. Η συγκυρία απαιτεί εγρήγορση, ετοιμότητα και ενότητα. Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του δημάρχου Ηρακλείου. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και συνειδητής επιλογής. Κοιτάζω στα μάτια την κάθε Ηρακλειώτισσα και τον κάθε Ηρακλειώτη και με συγκίνηση δηλώνω ότι είμαι παρών στην επόμενη ημέρα της αγαπημένης μας πόλης».

 

 

 

 

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει