Τα παιδία αλλά και οι γονείς… παίζει

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΕΝΙΣ ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ

67

Το «Ηράκλειο» ΟΑΑ πραγματοποίησε την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του τμήματος τένις για το κλείσιμο της σεζόν με πρωτότυπη ομάδα παιγνιδιών, όπου οι γονείς ανταγωνίζονταν με τα ίδια τους τα παιδιά σε μια σειρά από ψυχαγωγικές δοκιμασίες με νικήτριες τελικά τις ομάδες των παιδιών.

«Η μεγάλη κοινότητα των αθλητών, γονιών, προπονητών και στελεχών του ομίλου είχε την ευκαιρία να επαναλάβει την προσήλωση της στις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και να διαβεβαιώσει ότι θα είναι παρούσα στις πολύ σοβαρές προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο όμιλος με τα  95 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο αθλητικό γίγνεσθαι της Κρήτης και της Ελλάδος στο αμέσως επόμενο διάστημα» αναφέρει ανακοίνωση του ομίλου.

Στιμγιότυπο από την εκδήλωση που έκανε το «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο τμήμα τέννιςΠρωτότυπες κατασκευές παιχνιδιών, bowling, golf, τοίχος στόχευσης πρόσφεραν την δυνατότητα σε μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και στους γονείς τους να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν.  Ο πρόεδρος του συλλόγου  Μιχάλης Δελάκης, αφού ευχαρίστησε τους γονείς και τα παιδιά για την συνδρομή τους τόσο για την επιτυχία της γιορτής όσο και για την συνεργασία καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, συνεχάρη τον τεχνικό διευθυντή  Μάνολη Δολιανίτη και τους προπονητές Κώστα Τζιγκουνάκη, Νίκο Μελισσουργάκη, Μανόλη Φραγκιαδάκη, Ζαχαρένια Συλλιγάρδου, Γιάννη Ζώζιο, Δήμητρα Λυδάκη και Μαρία Τσερνιατσεβιτς για την άρτια διοργάνωση της γιορτής.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Ιωάννα Νοικοκυράκη, Κατερίνα Παναγιωτάκη, Μαριλί Χατζάκη, Δημήτρη Δελάκη και Δημήτρη Μπουνάκη για την πολύτιμη βοήθεια τους καθώς και τον  Κώστα Σεγρεδάκη για την προσφορά των γλυκισμάτων.

Από το Δ.Σ. έδωσαν το «παρών» στην γιορτή και ευχήθηκαν στα παιδιά, ο  Στέφανος Περδικογιάννης – Γενικός Γραμματέας και Έφορος Τένις, ο  Μανόλης Κληρονόμος – Αντιπρόεδρος, ο Δημήτρης Μπλαβάκης – Ταμίας, ο κ. Μιχάλης Βασιλάκης – Έφορος Squash, ο Πρινιανάκης Γιώργος – Έφορος Πινγκ – Πονγκ, ο Γιάννης Πετράκης – Έφορος ηλεκτρονικών μέσων, ο Στράτος Ψαρουδάκης – Έφορος κυλικείου» καταλήγει η ανακοίνωση του «Ηράκλειο» ΟΑΑ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει