Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις

65

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην κυκλοφορία εξελίσσονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης, οι εργασίες αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα στη δεξιά λωρίδα του ΒΟΑΚ, στο τμήμα από Γάζι έως Λινοπεράματα. Στο σημείο βρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς, ο οποίος σε δήλωση του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «με ικανοποίηση διαπιστώνουμε την ομαλή εξέλιξη της ασφαλτόστρωσης και στο τμήμα του ΒΟΑΚ από το Γάζι μέχρι τα Λινοπεράματα.

Η κυκλοφορία δεν διακόπηκε και οι εργασίες εκτελέστηκαν απρόσκοπτα. Η διαφορά της ποιότητας του οδοστρώματος είναι ευδιάκριτη σε όλους τους διερχόμενους οδηγούς. Τους τελευταίους εννέα μήνες διαπιστώνουμε ότι εκσυγχρονίζεται  τμηματικά ο ΒΟΑΚ  με νέα αντιολισθηρή άσφαλτο  περιμετρικά του Ηρακλείου και του Γαζίου, σε ένα μήκος περίπου δώδεκα χιλιομέτρων.

Συνεχίζουμε. Με τον συντονισμό του περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, τη μεθοδική δουλειά των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, τη συνεργασία αρχών και οδηγών, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας: Αλλάζουμε προς το καλύτερο τις συνθήκες οδικής ασφάλειας στην αρμοδιότητά μας.».

Οι εργασίες ολοκληρώνονται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.  Η ασφαλτόστρωση θα συνεχιστεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από Λινοπεράματα προς Γιόφυρο το προσεχές φθινόπωρο. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης εφιστά την προσοχή των οδηγών στην εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει