«Έφυγε» ξαφνικά η Ίσμα

86

Θλίψη στον χώρο της δημοσιογραφίας για τον τραγικό θάνατο της 52χρονης Ίσμας Τουλάτου, λίγα 24ωρα πριν την γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Μπορεί μέχρι αυτή την ώρα να παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι για τον αιφνίδιο θάνατό της, ωστόσο η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στο οικογενειακό της περιβάλλον και σε όσους τη γνώριζαν, που μιλούν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.  Η 52χρονη δημοσιογράφος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της, παρά την άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ. Το σήμα προς το Κέντρο Επιχειρήσεων δόθηκε ώρα 20:02 το βράδυ της Κυριακής και μόλις σε οκτώ λεπτά, δηλαδή ώρα 20:10, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ είχε ήδη φτάσει στο σπίτι της Ίσμας Τουλάτου.

Οι διασώστες προσπάθησαν να την επαναφέρουν όμως δεν τα κατάφεραν. Η 52χρονη δημοσιογράφος δεν ανταποκρινόταν, ούτε και οι προσπάθειες των έμπειρων διασωστών για καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση έφεραν αποτέλεσμα.

Μετά τη μεταφορά της Ίσμας Τουλάτου στο μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» οι γιατροί με καισαρική πήραν το νεογέννητο κοριτσάκι της. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή, με το νεογέννητο κοριτσάκι να νοσηλεύεται αρχικά στη μονάδα εντατικής νοσηλείας νεογνών του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα», ενώ πλέον έχει μεταφερθεί στη ΜΕΘ νεογνών του «Έλενα Βενιζέλου».

Το ακόμη πιο συγκλονιστικό του πρόωρου και αδόκητου χαμού της Ισμας Τουλάτου είναι το γεγονός ότι η δημοσιογράφος είχε τελειόμηνη κύηση και ήταν θέμα ολίγων ημερών η γέννηση του παιδιού της. Η Ίσμα Τουλάτου είχε σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είχε εργαστεί μεταξύ άλλων στο Βήμα, την Athens Voice και το iefimerida.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει