Συναυλία με τον βραβευμένο συνθέτη Μίνω Μάτσα

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ

57

Ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας έρχεται στις 25 Ιουλίου 2023 για μια μοναδική συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο στις 9 το βράδυ, σε διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνης.

Στην Κρήτη, όπου ο συνθέτης εμπνεύστηκε τις μουσικές για την πετυχημένη σειρά “Το νησί “ και την κινηματογραφική ταινία “Καζα- ντζάκης”, έρχεται να μας χαρίσει μια βραδιά με τα ωραιότερα τραγούδια του, με συνοδοιπόρους του δύο εξαιρετικούς ερμηνευτές τον Κώστα Τριανταφυλλίδη και τη Μυρτώ Βασιλείου καθώς και 7 σολίστ μουσικούς.  Από την ξεχωριστή βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει ο θρύλος της κρητικής μουσικής Βασίλης Σκουλάς, ο οποίος θα συμπράξει με τον συνθέτη ξεδιπλώνοντας την τέχνη του που μαγεύει χρόνια το κοινό.

Τραγούδια από το ξεκίνημα της καριέρας του ως σήμερα, μουσικές από την διαδρομή του στον κινηματογράφο, το θέατρο, την τηλεόραση και τη δισκογραφία προμηνύουν μια  βραδιά γεμάτη συναίσθημα και συγκίνηση.

Στον ειδυλλιακό χώρο της Φορτέτζας με τον συνθέτη στο πιάνο, το κοινό θα ταξιδέψει μέσα από τις μελωδίες, τους στίχους και τις εξαίσιες φωνές σε έναν τόπο μαγικό.

Τραγουδούν:

Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου.

Συμμετέχει ο Βασίλης Σκουλάς.

Παίζουν: Αντώνης Ανδρέου, τρομπόνι, Τάκης Βασιλείου, κρουστά, Παρασκευάς Κίτσος, μπάσο, Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι, Ντίνος Χατζηιορδάνου, ακορντεόν, Πάρις Περυσινάκης, λύρα Γιώργος Χατζόπουλος, κιθάρα, και ο συνθέτης στο πιάνο.

 

Είσοδος ελεύθερη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει