ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

99

Α1Με τον Απόστολο Παπακώστα στον πάγκο ξεκινάει η Μινωική μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Παναγιώτη Γιακουμάκη.

Ο ικανός προπονητής είναι η επιλογή  του νέου προέδρου της Μινωικής και αναλαμβάνει να οδηγήσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Παράλληλα ο Μπάμπης Ντάγκινης ο οποίος ήταν προπονητής μέχρι πρότινος της Μινωικής  αναλαμβάνει το τιμόνι  της αναπτυξιακής ομάδας σε συνεργασία με τις Δαφνές, παραμένοντας με αυτό τον τρόπο στην οικογένεια της ομάδας της Φορτέτσας.

Στη δεύτερη μεταγραφή προχώρησε   η Δαμάστα που απέκτησε τον Σήφη Χαραλαμπάκη.

Ο ταλαντούχος επιθετικός μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στα αναπτυξιακά τμήματα του Candia Δαμάστα και είναι ο δεύτερος παίκτης που προωθεί στην πρώτη ομάδα με τον Μανόλη Κωστάκη για την Δαμάστα η οποία δείχνει ότι εμπιστεύεται τα νέα παιδιά.

Επιστροφή του  Χάρη Τσίχλα στην  ΑΕΚ.

Ο Τσίχλας,  επιστρέφει μετά από ένα χρόνο όπου είχε μείνει εκτός λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Αντίθετα δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Μουρτζάκης. Πέρυσι αγωνίστηκε σε 27 ματς πετυχαίνοντας τρία γκολ. Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και ο Δημήτρης Κοζορώνης ο οποίος μάλλον επιστρέφει στην Αγία Βαρβάρα από την οποία ξεκίνησε. Την περσινή χρονιά στο πρώτο μισό  αγωνίστηκε στις Ασίτες της σεζόν, πριν συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Στον Μοχό θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Γιάννης Σούρσος.

Ο έμπειρος επιθετικός και άμεσος συνεργάτης του Αντώνη Λεκάκη συμφώνησε για να παραμείνει κάτοικος Μοχού για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο.

 

Α2Τριπλή ανανέωση για τον Αετό Ανωγείων καθώς στην ομάδα θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά  οι Αντώνης και Γιώργος Κονιός, και ο Μανώλης Ξυλούρης.

 

Β’Με τον Κωστή Κατσιρντάκη να παραμένει στην προεδρία του συλλόγου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Κόρακα.

Η σύνθεση του νέου ΔΣ: Πρόεδρος: Κατσιρντάκης Κωνσταντίνος, Αντιπρόεδρος: Τζωρτζάκης Γεώργιος, Γενικός Γραμματέας: Λιμοτυράκη Αικατερίνη – Ελευθερία, Ταμίας: Πιλατάκης Γεώργιος, Γενικός Αρχηγός: Σούπι Νούρι, Έφορος: Χαριτάκης Αντώνιος, Μέλη: Δανδουλάκης Στυλιανός, Ρεθυμνιωτάκης Κωνσταντίνος

Ο αθλητικός όμιλος Αστέρας Μυρτιάς – Πόρος διοργανώνει κρητικό γλέντι την ερχόμενη Παρασκευή (14/7) στον προαύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Μυρτιάς με τον Γρηγόρη Σαμόλη και το συγκρότημα του. Το σωματείο της Μυρτιάς καλεί όλο τον κόσμο στην κρητική βραδιά που διοργανώνει και υπόσχεται πολύ κέφι και εκπλήξεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει