ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ “MINOAS CUP”: Πυγμαχία στην πλατεία Ελευθερίας

60

Ο αθλητικός σύλλογος πυγμαχίας «ΜΙΝΩΑΣ» σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου συνδιοργανώνουν το 16ο διεθνές κύπελλο πυγμαχίας «Minoas Cup». Στην σπουδαία διοργάνωση θα συμμετέχουν 200 και πλέον αθλητές από την Ελλάδα, το Ισραήλ, την Κύπρο, τη Γεωργία, τη Σερβία και την Ισπανία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα και αύριο 8 Ιουλίου στην πλατεία Ελευθερίας με ώρα έναρξης στις 6 μ.μ.

Στην Κρήτη η πυγμαχία, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη, καθώς έχει αυξηθεί ο αριθμός των μικρών αθλητών που ασχολούνται με την πυγμαχία. H Περιφέρεια Κρήτης θέλοντας να συμβάλει έμπρακτα στη διατήρηση και την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος, συνδιοργανώνει και φέτος το διεθνές  τουρνουά  «Minoas Cup» δίνοντας την ευκαιρία στο ευρύ κοινό να παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αγώνες”, δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πιτσούλης ενώ ο προπονητής της εθνικής ομάδας κ. Γιαννακόπουλος είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Πιτσούλη,  για την σημαντική συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλήματος. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Ηρακλείου αλλά και όλους τους χορηγούς μας που βρίσκονται δίπλα μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει