Με μεγάλη επιτυχία η καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου «Ευ ζω με τον καρκίνο»

64

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και απήχηση, στο ανοικτό θέατρο της Πύλης Βηθλεέμ, η καλοκαιρινή   εκδήλωση  του Συλλόγου “Ευ ζω με τον καρκίνο” με την Βαγγελιώ Φασουλάκη και τους μουσικούς Νίκο Βογιατζάκη, Νικόλα Χριστόπουλο και Γιάννη Σταυρακάκη. ‘’Ευχαριστούμε θερμά – επισημαίνεται – όλο το σχήμα για το υπέροχο μουσικό ταξίδι που μας χάρισαν μέσα από διάφορα είδη μουσικής, γεμάτο μικρές χιουμοριστικές ιστορίες και διάδραση με το κοινό.

Ως μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, είμαστε ευγνώμονες για την επιλογή τους, όλα τα έσοδα της παράστασης να διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου και κατ’ επέκταση για την ενίσχυση των απόρων ασθενών του νησιού μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου, της ΔΗ.ΚΕ.Η και της Περιφέρειας Κρήτης τους οποίους και ευχαριστούμε για την διαχρονική τους συμπαράσταση στο έργο μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς επικοινωνίας μας: Όμιλο Creta και εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ» που στήριξαν και προέβαλαν τη δράση μας, αλλά και σε όλα τα μέσα που μας στήριξαν. Σε μια περίοδο κρίσης- μετά πανδημίας- οι επιχειρήσεις του νησιού μας για μια ακόμη φορά στήριξαν τον σύλλογο και τους ασθενείς του. Τους ευχόμαστε υγεία και προσωπική ευημερία.

Μεγάλοι Χορηγοί:

Opsis Clinical Plastic Surgery, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ

Ευγενείς Χορηγοί:

Αγροτικές Λύσεις, Γαλακτοκομική Κρήτης Α.Ε, Ιανθός Α.Ε, Λαβύρινθος- ‘Ιριδα, Πετούσης cretan gastronomy, Σαβοιδάκης bakery patisserie, Σταματούλη Ελένη Αντιπροσωπείες-Εμπόριο-Διανομές, Σούπερ Μάρκετ SYNKA, Costis patisserie boulangerie, Finezza Bagno, TECNOMA τεχνικό γραφείο μελετών-κατασκευών, Wild aroma herbs spices.

Θερμά ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που μας βοήθησαν για τη διεξαγωγή της βραδιάς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει