Η επόμενη μέρα χωρίς Τοράλ στον ΟΦΗ

ΜΠΑΚΙΤΣ, ΝΕΪΡΑ ΚΑΙ ΡΙΕΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

120

Το τυπικό μέρος έχει απομείνει για την αποχώρηση του Τοράλ από τον ΟΦΗ ενώ την ίδια στιγμή η κρητική ομάδα είναι πολύ κοντά, όπως έχουμε ξαναγράψει, για την ολοκλήρωση των φετινών της μεταγραφών.

Ο ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με την ομάδα από το εξωτερικό για την παραχώρηση του 28χρονου Ισπανού μέσου και αυτό που μένει είναι να επικυρωθεί και η συμφωνία του παίκτη με την ομάδα. Ο Τοράλ έχει ταξιδέψει εκτός Ελλάδας για να περάσει από εξετάσεις και να κλείσει το θέμα της μεταγραφής του.

Σε ό,τι αφορά την αντικατάσταση του Ισπανού από τις δηλώσεις του Νταμπράουσκας στην  πρώτη του ΟΦΗ προκύπτει ότι αυτό θα γίνει πιθανότατα εκ των έσω. Παίκτες που μπορεί να καλύψουν το κενό είναι οι Μπάκιτς, Νέιρα και Ριέρα χωρίς πάντως να αποκλείεται και το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να αναζητήσει παίκτη που θα έχει τον ρόλο του Τοράλ στο παιχνίδι.

Από εκει και πέρα φαίνεται ότι είναι πιο κοντά η ολοκλήρωση των μεταγραφών του ΟΦΗ απ’ ότι αρχικά αναμενόταν. Πλέον είναι πιθανό η ομάδα να αναχωρήσει για την Ολλανδία έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση της ή έστω το 90%. Όπως σας είχαμε γράψει, ο ΟΦΗ είναι κοντά σε έναν Έλληνα και ένα Βραζιλιάνο ενώ είναι γνωστό ότι οι θέσεις τις οποίες θέλει να καλύψει είναι του στόπερ και του κεντρικού χαφ (6 και 8).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει