Με πολλά χαμόγελα και αθλητισμό ξεκίνησε το Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ 8π.μ.-4μ.μ. ΣΤΟ ΒΑΚ

Το Summer Camp Ερασιτέχνη ΟΦΗ άνοιξε τις πύλες του και το κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου, αλλά και το ποδοσφαιρικό γήπεδο, που είναι δίπλα σε αυτό, υποδέχθηκαν τα παιδιά που συμμετέχουν!

Κοντά στα παιδιά, η προπονητική ομάδα με προπονητές και παιδαγωγούς!

Στην πρώτη τους μέρα στο Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλει, παιχνίδια survivor και χορευτικά! Χθες γνώρισαν και το σκάκι που η ομάδα του ΟΦΗ είναι εδώ και χρόνια στην Α’ Εθνική. Ακόμη τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με την κηπουρική, σε μια υπέροχη δράση, που τους ενθουσίασε, από το πάρκο οικολογικής εκπαίδευσης “το μικρό σχολείο της γης”, με οδηγό τον ανθοκόμο Μιχάλη Μανιαδάκη!

Τα παιδιά φύτεψαν τους δικούς τους σπόρους και ο καθ’ ένας θα έχει την επιμέλεια του δικού του φυτού, το οποίο και θα πάρει στο σπίτι του, στο τέλος της εβδομάδας!

Κάθε μέρα, μέχρι και τα μέσα Αυγούστου, θα τους περιμένει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αθλητισμού και διασκέδασης των παιδιών, με αθλητικές και κοινωνικές δράσεις, αλλά και θέματα παιδαγωγικού χαρακτήρα.

Στην πρεμιέρα του Camp τα παιδιά υποδέχθηκαν εκ μέρους του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ οι  Μέναδρος Παντελλίδης (επικεφαλής του εμπορικού τμήματος), αλλά και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Σπαγουλάκης.

“Σαν διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ καλούμε τους γονείς να εμπιστευτούν τα παιδιά τους αυτό το καλοκαίρι στο καλοκαιρινό μας καμπ στο οποίο και μετέχουν διακεκριμένοι προπονητές και παιδαγωγοί. Να είναι σίγουροι οι γονείς ότι τα παιδιά τους θα έχουν να κερδίσουν πολλά μέσα από αυτήν την εμπειρία” ανέφερε ο κ. Παντελλίδης, ενώ ο Γιώργος Σπαγουλάκης, τόνισε ότι “είναι το πρώτο  Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Καλούμε τα παιδιά να γνωρίσουν τα αθλήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και να ζήσουν την εμπειρία. Πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά και τα παιδιά θα έχουν μια πολύ όμορφη εμπειρία και να φέρουμε παιδιά κοντά στον αθλητισμό”.

Ο επικεφαλής προπονητής του καμπ, Κώστας Φιτσανάκης, ανέφερε ότι “χαιρόμαστε γιατί βλέπουμε χαρούμενες φάτσες από τα παιδιά. Έχουμε πολλή ενέργεια, το ίδιο και τα παιδιά και θα βγει κάτι πολύ όμορφο από αυτό. Είμαστε σε ένα υπέροχο και ήσυχο χώρο στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μια όμορφη εμπειρία”.

Σε όλα τα παιδιά, μοιράστηκαν μπλουζάκια και καπελάκια με το λογότυπο του Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. To   Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, γίνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Πληροφορίες για εγγραφές στο  Summer Camp του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στο 2810-311525.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει