Δούλεψε 40 χρόνια και ζει με τον καρκίνο και δανεικά

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΙΑΣ 69ΧΡΟΝΗΣ

2.537

Εργάστηκε 40 χρόνια, παλεύει με τον καρκίνο, βρίσκεται στα τελευταία στάδια της νόσου και ζει με τα δανεικά των φίλων της περιμένοντας 2,5 χρόνια, από τον Φεβρουάριο του 2021, να πάρει την σύνταξή της.

Η θλιβερή αυτή ιστορία μας αφορά όλους.

Θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση της 69χρονης γυναίκας από το Ηράκλειο, που έζησε μια αξιοπρεπή ζωή και σήμερα αναγκάζεται να βγαίνει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να ζητήσει να προλάβει, έστω και στο παραπέντε, να πάρει ολόκληρη  τη σύνταξη που δικαιούται και όχι μόνο τα 435 ευρώ που της έδωσαν προσωρινά.

Η γυναίκα μίλησε με απόγνωση στην «Π» για τα δεινά που περνάει τους τελευταίους μήνες, κατάκοιτη και χωρίς χρήματα στο πορτοφόλι, γιατί όλες οι οικονομίες της εξανεμίστηκαν στα έξοδα της  δημόσιας νοσηλείας της στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΜΙΑΣ 69ΧΡΟΝΗΣ
Δούλεψε 40 χρόνια και ζει με τον καρκίνο και δανεικά
Μεταξύ πολλών άλλων, στις αποκλειστικές νοσοκόμες που της στοιχίζουν απο 80 έως 120 ευρώ ανάλογα με την μέρα, τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα και στα έξοδα του ιδιωτικού ασθενοφόρου που έχει ανάγκη προκειμένου να μεταφέρεται από το σπίτι στο νοσοκομείο για τις χημειοθεραπείες της, με κόστος τα 160 ευρώ για κάθε μεταφορά.

Σήμερα η γυναίκα βρίσκεται νοσηλευόμενη στο Βενιζέλειο με κατάγματα και στα δυο πόδια που δεν μπορούν να χειρουργηθούν, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και διεκδικεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες αυτό που είχαν υποχρέωση, εδώ και 2,5 χρόνια, να της παρέχουν.

Μια σύνταξη αξιοπρέπειας, πριν φύγει από την ζωή.

(Τα στοιχεία της γυναίκας είναι στην διάθεση της εφημερίδας για κάθε αρμόδια υπηρεσία).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει