Ικανοποίηση στις γυναίκες του ΟΦΗ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΖΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

198

Με μπάρμπεκιου και πολλά χαμόγελα έκλεισαν τη φετινή σεζόν  οι γυναίκες του ΟΦΗ, γιορτάζοντας την κατάληψη της 4ης θέσης στην Α’ Εθνική ποδοσφαίρου, την κορυφαία της ιστορίας τους. Εκ μέρους της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Καζανάκης, ο οποίος ήταν ο στυλοβάτης της φετινής ομάδας, ευχαρίστησε τα κορίτσια για τις όμορφες στιγμές που χάρισαν στο σύλλογο.

«Τα καταφέρατε γιατί είστε μια ωραία παρέα, μια οικογένεια. Σας ευχαριστούμε για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε φέτος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση», είπε ο κ. Καζανάκης και ζήτησε από τις αθλήτριες να μη βιαστούν να πάρουν αποφάσεις για τη νέα σεζόν.

«Ήδη δουλεύουμε ένα σχέδιο για την επόμενη χρονιά για την ομάδα, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε ακόμα καλύτερες συνθήκες. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη στήριξη από χορηγούς και ανθρώπους που θέλουν να είναι κοντά στην προσπάθεια αυτή. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινούμαστε», κατέληξε ο έμπειρος παράγοντας. Ο πρόεδρος της Επιτροπής της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δημήτρης Μανουσάκης, ευχαρίστησε τον κ. Καζανάκη και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ για τη στήριξη στην ομάδα, τόσο ηθικά, όσο και οικονομικά.

Ευχαρίστησε ακόμα τον προπονητή Σταμάτη Μαματζάκη και φυσικά τις παίκτριες για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Τέλος, ο κ. Μαματζάκης, ευχαρίστησε διοίκηση και αθλήτριες για τη συνεργασία και ευχήθηκε ο ΟΦΗ να μπορέσει να συνεχίσει τη δυναμική του παρουσία στο γυναικείο ποδόσφαιρο και τα επόμενα χρόνια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει