Εργοτέλης: «Ψεύδεται ο ΠΣΑΠΠ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ / Τι λέει η παίκτρια

217

Άμεση ήταν η απάντηση του Εργοτέλη στον ΠΣΑΠΠ για το θέμα  του χειρουργείου της αθλήτριας όπου ο Σύλλογος βρέθηκε κατηγορούμενος για το ότι δεν στάθηκε στο πλευρό της οικονομικά. Ο Εργοτέλης κατηγορεί τον ΠΣΑΠΠ ότι ψεύδεται και παρουσιάζει την δική του εκδοχή για το συμβάν.

Στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης αναφέρει:

«Επιφυλασσόμενοι κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, δηλώνουμε ότι όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ είναι απολύτως ψευδή και ζητάμε να ανακληθούν άμεσα.

Ενώ είχε κανονιστεί η συγκεκριμένη αθλήτρια να χειρουργηθεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, εκείνη επέλεξε να απευθυνθεί σε ιδιωτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, χωρίς να έχει ενημερωθεί από πριν ο Σύλλογος για το κόστος. Εκ των υστέρων ενημερωθήκαμε για ένα υπέρογκο ποσό, το οποίο δήθεν οφείλαμε και πιεστικά απαιτούσε το ιατρικό κέντρο από τον Σύλλογο μας, με τον οποίο ουδέποτε συνεβλήθη.

Η ανακοίνωση του παραπληροφορημένου ΠΣΑΠΠ, που δεν έχει ούτως ή άλλως αρμοδιότητα για μη αμοιβόμενους ποδοσφαιριστές, επιχειρεί εκβιαστικά να μας αναγκάσει να καταβάλουμε χρήματα που δεν οφείλουμε. Παρέχει κακές υπηρεσίες και στην αθλήτρια και στον αθλητισμό. Ο Εργοτέλης είναι υπόδειγμα ευαισθησίας και σύνεσης, γι αυτό κάποιοι εγωιστές θυμωμένοι συνδικαλιστές θα πρέπει να ερευνούν και να σκέφτονται πριν βγάλουν ανακοίνωση. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ».

Η θέση της παίκτριας

Η Πόπη Κωνσταντοπούλου, η παίκτρια για την οποία έβγαλε την ανακοίνωση ο ΠΣΑΠΠ έγραψε μεταξύ άλλων στο  Facebook:

‘’Σίγουρα δεν θα ήθελα η κατάσταση να επεκταθεί τόσο αλλά δυστυχώς αυτό είναι κάτι στο οποίο ευθύνεται ο Εργοτέλης. Αυτήν την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο, έναν μήνα περίπου μετά το χειρουργείο μου βρίσκομαι ακόμη στο κρεβάτι, το πόδι μου είναι σε ειδικό νάρθηκα και με μεγάλη δυσκολία αντιμετωπίζω την καθημερινότητα μου με οτι αυτό συνεπάγεται. Με όλη την εκτίμηση που έχω για την ομάδα που ήμουν 3

χρόνια βασικό μέλος της και έδινα πάντα τον καλύτερο μου εαυτό ήρθε η ώρα να ακουστεί και η δίκη μου αλήθεια!

Κ.Περακάκη όπως πολύ σωστά είπατε η ομάδα μου έδωσε δυο επιλογές και εγώ ζήτησα να γίνει το χειρουργείο στην πόλη μου. Συμφωνήσατε προφορικά μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα μας(στα πλει οφ) , να γίνει το χειρουργείο όπου θα νιώθω εγώ καλύτερα ψυχολογικά, χωρίς να γνωρίζουμε και οι δυο πλευρές το ακριβές κόστος του χειρουργείου. Ο κ.Κουτσάκης μου είπε να το κάνω Θεσσαλονίκη όπου μίλησε και με τον πρόεδρο. Μετά την πρώτη συνάντηση μου με τον γιατρό μου αναφέρθηκε ότι δεν μπορεί να προβλέψει το κόστος χωρίς να έχει πλήρη εικόνα της ζημιάς την οποία θα έβλεπε στην διάρκεια του χειρουργείου.

Η βάση συζήτησης ξεκινούσε από τα 2.400€ (γιατρός,αναισθησιολόγος,κλινική) συν κάθε 400€ για κάθε συρραφή μηνίσκου που θα χρειαστεί.

Η απάντηση σας ήταν «Εντάξει Πόπη».

Τα 2.000€ δεν ανταποκρίνονται στην σοβαρότητα του χειρουργείου και μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία κίνηση να δοθούν ούτε αυτά.

Στην διάρκεια της επέμβασης ο γιατρός εντόπισε πρόβλημα και στον χόνδρο (δεν φαινόταν στην μαγνητική) και επικοινώνησε μέσα από το χειρουργείο με την μητέρα μου για να επικοινωνήσει με την ομάδα ώστε να πάρει την έγκριση επειδή θα ανέβαινε το κόστος. Η έγκριση δόθηκε από τον κ.Κουτσάκη γιατί εσείς δεν απαντήσατε ποτέ στο τηλέφωνο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει