ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: Βράβευσε τους πρωταθλητές του ΓΕΛ Γαζίου

448

Την ποδοσφαιρική ομάδα του Γενικού Λυκείου Γαζίου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, υποδέχθηκε και βράβευσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πρόληψης Γιώργου Πιτσούλη, του υποδιευθυντή του σχολείου Κώστα Κορτσινίδη, του υπευθύνου γραφείου φυσικής αγωγής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννη Νηστικάκη και του εκπροσώπου του γραφείου φυσικής αγωγής Βασίλη Πλεσίτη.

Ο κ. Αρναουτάκης, καλωσορίζοντας τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, τους συνεχάρη για τη διάκρισή τους επισημαίνοντας ότι η Περιφέρεια Κρήτης στρατηγικά «επενδύει» σε όλο το νησί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

«Είμαστε υπερήφανοι για εσάς γιατί εσείς είστε το μέλλον, οι αυριανοί πρωταθλητές που θα αναδείξουν την Κρήτη και την Ελλάδα διεθνώς», τόνισε ο κ. Αρναουτάκης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους μαθητές που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις. Από την πλευρά του ο κ. Πιτσούλης απευθυνόμενος στους μαθητές, τους επεσήμανε ότι ο αθλητισμός παράλληλα εκτός από τη χαρά και την ευεξία, κοινωνικοποιεί τα παιδιά. Τέλος, ο υποδιευθυντής του σχολείου κ. Κορτσινίδης που είχε και την προπονητική επίβλεψη της ομάδας, τόνισε:

«Οι μαθητές-ποδοσφαιριστές μας είναι πανάξιοι Σχολικοί Πρωταθλητές Ελλάδας, κάνοντας το Μαλεβίζι, το Ηράκλειο, την Κρήτη, όλους μας, υπερήφανους για την προσπάθειά τους. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Γιώργο Πιτσούλη για τη βοήθεια που παρείχαν σε όλη μας την προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει