ΓΟΥΒΕΣ: Προχωρά η κατασκευή του κυκλικού κόμβου

351

Την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής του νέου κυκλικού κόμβου Γουβών που έχουν περάσει ήδη στη Β΄ φάση, είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά  χθες ο αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς.

Ο αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής και αμέσως μετά σε δήλωσή του σημείωσε μεταξύ άλλων ότι,  «έχει ήδη ολοκληρωθεί το τεχνικό τμήμα που αφορά στην κίνηση του δρόμου.

Με ικανοποίηση διαπιστώνουμε ότι ακολουθούνται οι προβλεπόμενες πορείες από το σύνολο των οδηγών. Αυτή τη στιγμή εξελίσσονται οι εργασίες των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και της υπογειοποίησης των δικτύων. Ο στόχος μας να ολοκληρωθούν πριν την αιχμή της τουριστικής περιόδου, φαίνεται εφικτός.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια παρέμβαση που αλλάζει την όψη μιας μεγάλης περιοχής με αστική και τουριστική ανάπτυξη.

Ένα έργο που ενισχύει τις συνθήκες οδικής ασφάλειας και εξελίσσεται ομαλά, με τον συντονισμό του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη και τη μεθοδική εργασία των στελεχών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης. Ζητούμε την κατανόηση των κατοίκων και των οδηγών για τους ισχύοντες περιορισμούς και προσβλέπουμε στην ωφέλεια του έργου.  Συνεχίζουμε!».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει