Στη Γ’ Εθνική ο Ηρόδοτος με Παπαματθαιάκη στον πάγκο

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ Δ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ / ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

242

Ενάμιση περίπου μήνα μετά την αποβολή του Ηροδότου από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 στην Νέα Αλικαρνασσό σχεδιάζουν την επόμενη μέρα και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ερασιτέχνη το πλάνο που υπάρχει είναι για συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική με προπονητή τον Μανόλη Παπαματθαιάκη.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στο έκτακτο συμβούλιο του Ερασιτέχνη με την διοίκηση να ανακοινώνει πως έχουν γίνει και οι σχετικές επαφές με τον Ηρακλειώτη προπονητή με τον οποίο υπήρχαν και συζητήσεις πριν από την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Μετά από έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της αγαπημένης μας ομάδας ότι γίνονται όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες από τον νομικό σύμβουλο του συλλόγου μας κ. Φωτακη Εμμανουήλ, η ομάδα μας να μπορέσει να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ηροδότου είχε συνάντηση με τον γνωστό προπονητή κ. Παπαματθαιάκη Εμμανουήλ όπου και συζητήθηκε το πλάνο της διοίκησης και το ενδεχόμενο συνεργασίας, να σημειωθεί ότι οι απόψεις της διοίκησης για τον νέο σχεδιασμό του συλλόγου και οι απόψεις του κ. Παπαματθαιάκη είναι απόλυτα ταυτόσημες και συγκλίνουν στον απόλυτο βαθμό με αποτέλεσμα να απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της συνεργασίας και από τις δύο πλευρές».

Χθες εξάλλου έγινε μια ακόμα συνάντηση με θέμα την οργάνωση της επόμενης μέρας και  αποφασίστηκε να δημιουργηθεί μια τριμελής επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από την Κατερίνα Τσαντηράκη, τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, Μιχάλη Γεωργιάδη και τον Γιάννη Φουντουλάκη που θα κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην δράση από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στην συνέχεια να οργανώσουν μαζί με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη την στελέχωση του ρόστερ.

Σε νέα ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά την χθεσινή συνάντηση αναφέρεται ότι στόχος είναι να προχωρήσει η ομάδα ενωμένη σαν μια γροθιά.

«Η ομάδα της Αλικαρνασσού ενωμένη σαν μια γροθιά μαζί με τον κόσμο αναμένεται να δώσουν την ώθηση και την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα μας προκειμένου να πατήσει ξανά στα πόδια της τόσο σε οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό επίπεδο. Η τριμελής αυτή επιτροπή ξεκινάει από σήμερα  τον σχεδιασμό της ομάδας σηκώνοντας μανίκια με πρωταρχικό μέλημα την τελική συμφωνία με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη, έναν άνθρωπο που έχει περάσει με τεράστια επιτυχία από την ομάδα μας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει