Με Χαριστέα η ομιλία Αυγενάκη στο Λίντο

204

Ο Άγγελος Χαριστέας, ο χρυσός σκόρερ της Εθνικής ομάδας στο ιστορικό Euro του 2004, έδωσε το “παρών” στην ομιλία του Λευτέρη Αυγενάκη, στο κλειστό του Λίντο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον υφυπουργό Αθλητισμού και υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου με τη Νέα Δημοκρατία: “Λευτέρη Αυγενάκη όχι μόνο ίδρωσες τη φανέλα, αλλά τη μάτωσες. Εχω ζήσει σαν ποδοσφαιριστής δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια έδωσες υπουργέ, μία νέα βαρύτητα στο υπουργείο.

Ένα μεγάλο μπράβο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο για πρώτη φορά είχε τη χρηματοδότηση που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Βοήθησε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ο εκσυγχρονισμός είναι επίσης ένα μεγάλο βήμα που έκανε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, θέλω να συνεχίσεις το έργο σου.

Θέλω να συνεχίσουμε να είμαστε συνεργάτες και φίλοι. Μόνο με ανθρώπους σαν κι εσένα μπορεί η χώρα να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Χαριστέας.

Από την πλευρά του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον παλαίμαχο επιθετικό: “Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άγγελο Χαριστέα. Δεν έμεινε στις δάφνες και συνέχισε την προσφορά. Άγγελε σε ευχαριστώ για τη συνεργασία”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει