Φραγκίσκος Παρασύρης: “Δυνατά για την αλλαγή”

199

«Δυνατά για την αλλαγή» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Φραγκίσκος Παρασύρης με αφορμή τις αυριανές εκλογές.

«Οι εκλογές της Κυριακής μπορούν να διαμορφώσουν το υπόβαθρο του αποφασιστικού ρόλου της Δημοκρατικής Παράταξης και του ΠΑΣΟΚ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Παρασύρης και προσθέτει:

«Της Παράταξης που από την εποχή του Ελευθερίου Βενιζέλου, αδιάκοπα, ταυτίζεται πάντα με τους μεγάλους στόχους του Έθνους. Καμία άλλη παράταξη δεν έχει αυτό το προνόμιο. Δεν έχει αυτό το ιστορικό βάρος. Αυτή την ιστορική ευθύνη. Πάμε, λοιπόν, για την ανατροπή. Για την ολική επαναφορά της παράταξης. Για την αλλαγή των συσχετισμών.

Δώσαμε ΜΑΖΙ τη μάχη αυτών των εβδομάδων. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, σε κάθε γειτονιά και κάθε χωριό. Μοιραστήκαμε κοινές αγωνίες, συζητήσαμε για τα μεγάλα αλλά και για τα καθημερινά. Από εσάς κρατώ την επιμονή για μια θετική αλλαγή. Το θάρρος, την ελπίδα, την πίστη στις δυνάμεις σας. Με εσάς, έμαθα πολλά.  Σε κάθε μας συνάντηση, τόνισα ότι χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και άμεσης επικοινωνίας. Σήμερα, λίγες ώρες πριν την Κυριακή, στη συλλογική εθνική προσπάθεια σας καλώ να στηρίξετε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Η δική μου υποψηφιότητα είναι στην κρίση σας.  Η δική σας απόφαση, με γνώμονα την αξιοσύνη, τη συνέπεια, την εμπειρία, τη δυναμική ανανέωση, είναι καθοριστική. Όλοι μαζί μπορούμε. Το οφείλουμε στον τόπο, το οφείλουμε στη νέα γενιά. Πάμε δυνατά για την ΑΛΛΑΓΗ!» .

Μπορεί επίσης να σας αρέσει