Συνάντηση Λαμπρινού με ιστορικά στελέχη

273

Δε σταματάει λεπτό το «τρέξιμο» λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο Φραγκίσκος Λαμπρινός, ο οποίος συναντιέται και συνομιλεί με πολίτες όλων των ηλικιών στις γειτονιές και στα χωριά νομού Ηρακλείου,  προκειμένου να ακούσει τα προβλήματά τους και να τους καλέσει να κάνουν όλοι μαζί τη διαφορά στην κάλπη της Κυριακής, ενισχύοντας το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου, συναντήθηκε με ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ στο Μασταμπά, σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης εξαιτίας των παρευρισκόμενων, κάποιοι εκ των οποίων μετρούν πάνω από μισό αιώνα στην παράταξη. Στη συνάντηση αυτή, όπου είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις 12 βασικές προτεραιότητες του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, συμμετείχαν εκτός από στελέχη και απλοί ψηφοφόροι από τις νεότερες γενιές, όπου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Φ. Λαμπρινός αποτελούν το παρόν, αλλά και το μέλλον του τόπου.

Στα Καμίνια, συναντήθηκε με φίλους με τους οποίους μίλησε για την επόμενη μέρα των εκλογών και τις προοπτικές που ανοίγονται, εφόσον το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ θα έχει επιτύχει ισχυρό διψήφιο ποσοστό.

Στις Αρχάνες, σε συγκέντρωση σε καφενείο της περιοχής, μίλησε για τα αγροτικά ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία επισημαίνοντας ότι, «η ευημερία του αγρότη είναι στο DNA του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ» το οποίο δίνει μεγάλη έμφαση στη στήριξή τους μέσα από τις ρεαλιστικές του προτάσεις.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει