Περασμένα-ξεχασμένα;

215

Οι κακές μέρες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι παρελθόν, αν κρίνουμε από την υπογραφή της σύμβασης για το ΟΑΚΑ και τα όσα είπε σήμερα στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1. Αντίθετα με την κόντρα που είχε ξεσπάσει όταν είχε κάνει τις δηλώσεις πριν μερικές εβδομάδες, ο κ. Αυγενάκης χθες είπε ότι «όλα έγιναν όπως έπρεπε, λύθηκε μια εκκρεμότητα πριν το τέλος της θητείας μου.

Το σημαντικό είναι ότι η ΚΑΕ Παναθηναικός πήρε για 49 χρόνια το ΟΑΚΑ με κανόνες, με συμφωνίες και τρέχει και το πρότζεκτ του Βοτανικού. Εγώ δεν έχω προσωπικά με κανέναν. Έγιναν τα πάντα σωστά και σύμφωνα με τις υποδείξεις των νομικών μας» ανέφερε. Ο κ. Αυγενάκης μίλησε για τη θητεία του στο Υπουργείο Αθλητισμού, που τελειώνει και τυπικά σε αυτές τις εκλογές, αναφέρθηκε στον απολογισμό που θα κάνει και υποστήριξε ότι θέλει το έργο του να συγκριθεί με οποιουδήποτε άλλου Κρητικού έχει περάσει από αυτό ή άλλο υπουργείο.

Αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε για το Ηράκλειο και την Κρήτη, μίλησε για το πώς βοηθά τους φορείς, την Αυτοδιοίκηση και αποκάλυψε ότι η τελευταία προγραμματική σύμβαση που θα υπογράψει αύριο με τον Δήμο αφορά την μαρίνα του Ηρακλείου. Επίσης μίλησε για τη δική του πορεία, τη δουλειά που έχει κάνει, την επιμονή του και το πείσμα που είχε.

«Δεν γεννήθηκα πριγκιπόπουλο, δεν μπήκα στην πολιτική με κληρονομικό δίκαιο, προσπάθησα για πολλά πράγματα στη ζωή μου» είπε. Θυμήθηκε με συγκίνηση τον πατέρα του. «Κάθε πρωί μιλούσα μαζί του στο τηλέφωνο… Τώρα απαραιτήτως μιλώ με τη μητέρα μου» τόνισε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει