Μήνυμα νίκης μετέφερε ο Λάμπρος Βαμβακάς

251

Μήνυμα νίκης για το ΠΑΣΟΚ  ΚΙΝΑΛ στις εκλογές εστάλη   από τη μεγάλη  συγκέντρωση  του υποψήφιου βουλευτή  Λάμπρου Βαμβακά ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να δώσουν δύναμη στη δημοκρατική παράταξη επαναφέροντας τον πολίτη στο προσκήνιο της πολιτικής, την Κυριακή 21 Μαΐου.

Ενώπιον εκπροσώπων των αρχών, κομματικών στελεχών και εκατοντάδων πολιτών σε μοναδική σε όγκο αλλά και σε παλμό συγκέντρωση στο κέντρο Olympia Palace στα Λινοπεράματα ο υποψήφιος βουλευτής απηύθυνε προσκλητήριο για τις εκλογές, λέγοντας: “Σας καλώ να ενώσουμε όλοι μαζί τη δύναμη μας να κάνουμε και πάλι το ΠΑΣΟΚ πρώτη δύναμη στην Κρήτη.

Η παρουσία των Ελλήνων σε όλες τις προεκλογικές εκδηλώσεις του πρόεδρου  μας  Νίκου Ανδρουλάκη και των συνυποψηφίων μας δείχνει ότι η δημοκρατική παράταξη είναι εδώ”.

Μεταξύ όσων τίμησαν με την παρουσία τους τον υποψήφιο βουλευτή ήταν ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Γιάννης Κουράκης, δήμαρχοι του νομού, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι, παριφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των παραγωνγικών φορέων, στελέχη από το πολιτικό συμβούλιο, την κεντρική επιτροπή, τη νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και εκατοντάδες πολίτες.

Την εκδήλωση παρουσίασε με ιδιαίτερη συγκίνηση η δικηγόρος Ελπίδα Βαμβακά, κόρη του υποψήφιου και προλόγισαν τον Λάμπρο Βαμβακά ο ογκολόγος διευθυντής Ογκολογικής του Βενιζελείου Νοσοκομείο Νίκος Ανδρουλάκης, ο συνδικαλιστής και κοινωνικά ενεργός πολίτης Νίκος Μαυροματάκης από το χώρο των ΑμεΑ και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Αντωνόπουλος.

Πολιτική συγκέντρωση  του Λάμπρου Βαμβακά

Οι τρεις ομιλητές αναφέρθηκαν στην ακεραιότητα και το ήθος του υποψήφιοι, στη δράση του και στους αγώνες του στο χώρο της υγείας και της αυτοδιοίκησης και κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν τον Λάμπρο Βαμβακά και το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ την Κυριακή.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής εξέφρασε τη συγκίνησή του τονίζοντας: “Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τη δυναμική σας παρουσία σήμερα εδώ. Ο καθένας από εσάς που είναι εδώ σήμερα δίνει αξία και έμπνευση στον αγώνα της Δημοκρατικής Παράταξης, που έχει στόχο την αποκατάσταση των ανισοτήτων αλλά και των θεσμών. Για όσα έχει  ανάγκη ο νομός μας αλλά και η χώρα μας”.

Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ  και την ιστορία του αλλά και τον ρόλο που καλείται να παίξει για την αναγέννηση της χώρας ανέφερε: “Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο της ελληνικής ιστορίας.

Όπως είπε χθες ο Προέδρος Νίκος  Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη “ο Λαός δε ξεχνά τη σημαίνει δεξιά” για αυτό ξαναγεννά  τον πραγματικό της αντίπαλο: Το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ. Στις 21 Μαΐου το διακύβευμα δεν είναι αν το ΠΑΣΟΚ γίνει ένα μεγαλύτερο κόμμα, αλλά αν κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης ξαναβρεί το σπίτι του”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει