Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το κοριτσάκι …από την όπισθεν του πατέρα

206

Σε σοβαρή κατάσταση με χτυπήματα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ το μόλις 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο τραυματίστηκε όταν ο πατέρας του έκανε όπισθεν στο αυτοκίνητό του, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι η μικρή βρισκόταν πίσω από αυτό. Το τραγικό περιστατικό που έχει συγκλονίσει όλη τη χώρα σημειώθηκε χθες το πρωί στην Κίσαμο Χανίων.

Η μικρή, μόλις ο δικοί της αντιλήφθηκαν τον τραυματισμό της, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Χανίων, ωστόσο κρίθηκε ότι θα πρέπει να μεταφερθεί για καλύτερη αντιμετώπιση των τραυμάτων της στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το τραγικό περιστατικό έγινε σε χρόνο μηδέν και χωρίς ο άτυχος πατέρας που καθόταν στη θέση του οδηγού του αγροτικού του αυτοκινήτου να έχει δει ότι  το παιδί του βρισκόταν πίσω από το αυτοκίνητο. Κάνοντας όπισθεν το χτύπησε. Όλοι πάγωσαν όταν άκουσαν τον χτύπο και είδαν το κοριτσάκι τραυματισμένο.

Οι επόμενες ώρες για τη ζωή του είναι κρίσιμες και οι θεράποντες γιατροί καλούνται να δώσουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Ο πατέρας του μικρού κοριτσιού είναι σε κατάσταση σοκ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει