«Κανένας δεν είναι παρελθόν»

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ

223

Θέση για την Γενική συνέλευση που  θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στον Εργοτέλη, όπου μεταξύ άλλων θα γίνουν και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης, πήρε ο Γιώργος Στειακάκης.

Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων», ο οποίος έχει ήδη ανακοινώσει  πως δεν θα θέσει υποψηφιότητα στο νέο συμβούλιο, με μήνυμά του, ανέφερε πως είναι επιβεβλημένο όσοι ενδιαφέρονται για τον Εργοτέλη, να επισπεύσουν τις διεργασίες, ώστε να κατατεθεί εγκαίρως η υποψηφιότητά τους και να κυλήσουν όλα ομαλά στη Γ.Σ.

Παράλληλα, ανέφερε πως ο Εργοτέλης έχει την υποδομή για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενθαρρύνοντας όσους ενδιαφέρονται για την επόμενη ημέρα του ιστορικού σωματείου να συμμετάσχουν στη διαδικασία και σε μια προσπάθεια συσπείρωσης τόνισε ότι «κανένας δεν είναι παρελθόν για την ομάδα» και ότι «όλοι θητείες κάνουμε χωρίς να φεύγουμε ποτέ».

Στην τοποθέτησή του ο κ. Στειακάκης αναφέρει: «Αγαπητοί φίλοι και μέλη του Εργοτέλη, μέχρι τις 29 Μαΐου απομένουν δυο εβδομάδες. Είναι επιβεβλημένο όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν διοικητικά στο Σύλλογο να επισπεύσουν τις διεργασίες συνεννόησης μεταξύ τους ώστε να κατατεθούν εγκαίρως οι υποψηφιότητες για τις εκλογές στη γενική συνέλευση.

Ο Εργοτέλης μπορεί να κλονίσθηκε από τη διάλυση της ΠΑΕ, όμως έχει τις προδιαγραφές και την υποδομή να ξαναβρεθεί η πρώτη ομάδα μας στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει από μόνο του, αλλά θα πρέπει να υποστηριχθεί οργανωτικά και οικονομικά, χωρίς  πάντως να είναι τόσο κοστοβόρο όσο σε άλλους συλλόγους που δεν έχουν ανάλογη υποδομή.

Θα ήθελα λοιπόν να ενθαρρύνω και να παροτρύνω όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για τον σύλλογο να το δείξουν εμπράκτως και να συμμετάσχουν στη διαδικασία. Ιδίως κάποιοι που έχουν μια διαδρομή στον Εργοτέλη και η παρουσία τους θα επηρεάσει και άλλους να πλησιάσουν. Κανένας δεν είναι παρελθόν. Όλοι θητείες κάνουμε χωρίς να φεύγουμε ποτέ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει