ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Ξεκίνημα με πρωτιά για τις Αντωνακάκη / Χριστοδούλου

255
Η Αντωνακάκη και η Χριστοδούλου

Πρεμιέρα με πρωτιά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ για τη Γιωργίνα Αντωνακάκη και τη Χρυσάνθη Χριστοδούλου.

Το ηρακλειώτικο δίδυμο που ήταν το Νο1 του ταμπλό στο South BV Open της Γλυφάδας, επικράτησε στον τελικό των Μεθενίτη / Σπανού με 2-0 σετ (21-15, 21-12), παίρνοντας παράλληλα και τη ρεβάνς για την ήττα τους στη φάση των ομίλων.

Οι Αντωνακάκη και Χριστοδούλου πρόσθεσαν από 37,5 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και στη συνέχεια του σιρκουί, θα αγωνιστούν ως δίδυμο με την Ιωάννα Περδικάκη και τη Δήμητρα Καραγκούνη αντίστοιχα.

«Πρώτο μας τουρνουά για το καλοκαίρι και είμαστε χαρούμενες για το αποτέλεσμα. Παρόλο που δε θα παίξουμε μαζί στη συνέχεια, ήταν το καλύτερο ξεκίνημα. Εύχομαι καλή επιτυχία στη Χρυσάνθη στο σιρκουί» δήλωσε η Γιωργίνα Αντωνακάκη που τελείωσε τη χρονιά στη σάλα στον Ολυμπιακό.

Η Χρυσάνθη Χριστοδούλου, αρχηγός των Αμαζόνων Νέας Ερυθραίας δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το φετινό ξεκίνημα. Δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Αν και με τη Γιωργίνα δεν θα παίξουμε μαζί, είχαμε άψογη συνεργασία και το απολαύσαμε. Την ευχαριστώ και της εύχομαι καλή συνέχεια στο σιρκουί με υγεία πάνω απ’ όλα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει