επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

645

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη. Μπαίνουμε δυναμικά στην εκλογική εβδομάδα, μετράμε ανάποδα σε… ώρες πια για την κάλπη!

ΧΘΕΣ Μητσοτάκης στο Ηράκλειο. Μαζί και Βαρουφάκης. Αύριο Τσίπρας, την Παρασκευή Ανδρουλάκης.

Η ΠΡΩΤΗ κάλπη στην Τουρκία είχε ανατροπές και μεγάλη δυναμική ακόμη από τον Ερντογάν που ανέτρεψε δημοσκοπήσεις, επιθετική λογική από την Δύση…από παντού.

Ε ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ με τίποτα και από κανένα! Βαθιές και απροσπέλαστες ρίζες στην κοινωνία απέδειξε πως διαθέτει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, καθώς κατάφερε να ανατρέψει προγνωστικά και δημοσκοπήσεις, κόβοντας πρώτος το νήμα στον πρώτο, αλλά όχι έσχατο εντέλει, γύρο των προεδρικών στη γειτονική χώρα.

ΚΑΙ ΗΤΑΝ μια βραδιά που ενείχε έντονα στοιχεία πολιτικού θρίλερ, ο Τούρκος πρόεδρος απέδειξε προς τους αντιπάλους του, αλλά και προς τη διεθνή κοινότητα, ότι διαθέτει ακόμη πολιτικό κεφάλαιο και αναγκαίους μηχανισμούς, για να επιβιώσει στην πιο κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της καριέρας του.

ΤΕΛΙΚΑ τι μας συμφέρει ως Ελλάδα; Δεν μας άρεσε ο Εντογάν αλλά είναι βέβαιο ότι είναι καλύτερα που μένει αυτός που ξέρεις! Διότι με τον Κιλιντσάρογλου άστα να πάνε… σουρουκλεμέ!

ΚΙ ΕΔΩ; Τι γίνεται; Έκλεισε η πόρτα για το ΠΑΣΟΚ και τον Ανδρουλάκη ο Μητσοτάκης: Μια τέτοια κυβέρνηση δεν θα εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της χώρας. Μήπως όμως μετά τις εκλογές όλα αυτά έχουν αλλάξει; Μπορεί… λέμε και καμιά κουβέντα προεκλογικά.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ τι θα γίνει με τη «συμφωνία αλήθειας» που είχε ζητήσει ο Μητσοτάκης. Πως θα την εκτιμήσει ο κόσμος…

ΧΑΜΟΣ στη Χειμάρρα με τους Έλληνες εκεί. Το ζουμί έχει να κάνει με τις περιουσίες που έχουν εκεί οι δικοί μας. Γι’ αυτό και ο πόλεμος. Κέρδισε τελικά με διαφορά σχετικά μεγάλη ο Φρ. Μπελέρη. Τα τελικά αποτελέσματα δείχνουν… 19 ψήφους!

ΠΑΝΤΩΣ έχουν ξεφύγει και οι Αλβανοί όσο και αν δεν τους αρέσει να κάνουν πως… δεν μας είδαν!

ΜΑ ΠΩΣ το είπε ο Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στα δήθεν 10 δισ. απευθείας αναθέσεων; «Δεν μπορείς να στείλεις κάποιον κατηγορούμενο εάν είναι νομότυπος» Δηλαδή είναι νόμιμες αναθέσεις αλλά τότε γιατί τις λέμε;

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει