ΗΠΑ: Κοντέινερ με υγειονομική δωρεά έρχεται στο Ηράκλειο

207

Η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Παγκρητική Ενωση Αμερικής και τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities –IOCC  γίνεται αποδέκτης μιας ακόμα σημαντικής δωρεάς των ομογενών και των οργανώσεων τους στις ΗΠΑ.

Η δωρεά της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής περιλαμβάνει μεγάλη ποσότητα υγειονομικού αναλώσιμου υλικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, μεταφέρθηκε από την Αμερική με κοντέινερ 40 ποδών στην  Ελλάδα κι ακολούθως στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τη δωρεά θα παραλάβει τη Δευτέρα 15 Μαΐου ώρα 10.00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου στα Δύο Αοράκια, ο Διοικητής της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης Παπαβασιλείου Νεκτάριος, παρουσία του θποδιοικητή Δημήτρη Αγαπίου και εκπροσώπων της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής, κ.κ.   Ιπποκράτη Μπελαδάκη, Ιάκωβου Καλοϊδά και κας Ευαγγελίας Χομπιτάκη.

Στην παραλαβή παράδοση της δωρεάς έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν επίσης, ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ευγένιος, ο περιφερειάρχης Ηρακλείου κ.

Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός και ο πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης Αθλητισμού ΑΕ ΟΤΑ,  αντιδημάρχος Ηρακλείου, κ. Κώστας Βαρδαβάς.

Το περιεχόμενο της δωρεάς προορίζεται για όλα τα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Κρήτης και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στη διαρκώς αυξανόμενη κάλυψη αναγκών και παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει