«Η Αναγέννηση έδωσε ελπίδα στο Αρκαλοχώρι»

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

383

Τραπέζι στους πρωταθλητές της Αναγέννησης, έκανε η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελίου και Βιάννου.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ανδρέας, ο Πρωτοσύγκελλος πατήρ Επιφάνιος Γ. Ζαχαράκης καθώς και άλλα μέλη της Μητρόπολης, γευμάτισαν μαζί με την ομάδα κι έδωσαν την ευχή τους σε ΔΣ, προπονητές και παίκτες για τη νέα σεζόν.

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά για το Αρκαλοχώρι, όλη τη Μητρόπολη αλλά και ευρύτερα για την ενδοχώρα της περιοχής μας, το ότι η Αναγέννηση πέτυχε το μεγάλο επίτευγμα, με τη χάρη του Θεού και ανέβηκε στη Β’ Εθνική. Τιμάει την ομάδα που μέσα σε δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να βγουν νικητές.

Σε μια σεισμόπληκτη περιοχή με τόσα προβλήματα, έδωσε το μήνυμα της αισιοδοξίας, της ελπίδας, της ανάτασης και της επιμονής», τόνισε ο Μητροπολίτης Ανδρέας και πρόσθεσε:

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι. Συγχαίρουμε τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, το συμβούλιο, τα παιδιά και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι βοήθησαν οικονομικά αλλά και ηθικά την προσπάθεια της ομάδας».

Η διοίκηση της Αναγέννησης ευχαρίστησε τη Μητρόπολη αλλά και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη για το εξαίσιο τραπέζι, το οποίο πραγματοποιήθηκε σε μεζεδοπωλείο του Αρκαλοχωρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει