Το έργο ύδρευσης από το φράγμα Αποσελέμη

212

Ικανοποίηση στο Δήμο Αγίου Νικολάου μετά την ένταξη του έργου ύδρευσης της παραλιακής ζώνης, από το Σίσι μέχρι την Ελούντα. Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό, εντάχθηκε το έργο ύδρευσης Αγίου Νικολάου – Ηρακλείου, από το Φράγμα Αποσελέμη (επέκταση του υδραγωγείου με κωδικό ΟΠΣ 5181179) στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα : Υποδομές Μεταφορών Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, πρόκειται για ένα μεγάλο έργο ιδιαίτερης σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής.  Συγκεκριμένα,  όπως ο ίδιος ανέφερε : “ στην πραγματικότητα πρόκειται για το έργο των δικτύων της παραλιακής ζώνης Αγίου Νικολάου, από το Σίσι μέχρι την Ελούντα -ύψους 25 εκατ. ευρώ – που θα βοηθήσει σημαντικά την στήριξη του τουριστικού μας προϊόντος και βελτιώνει σημαντικά την δυνατότητα καλύτερης υδροδότησης της τουριστικής ζώνης.

Ο κ. Ζερβός, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής στην κυβέρνηση – για το έργο πνοής όπως το χαρακτήρισε που θα υλοποιηθεί με την συνεργασία του ΟΑΚ –  υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή για την εξέλιξη του θέματος αυτού, τόσο του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, όσο και του περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει