Συνάντηση του συμβούλου της Βουλγαρικής πρεσβείας στη Λότζια

256

Συνάντηση με τον Διευθυντή της Προξενικής Υπηρεσίας της Πρεσβείας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Lubomir Georgiev, είχε το χθες πρωί στο γραφείο του στη Λότζια, ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και συνεργασιών. Παράλληλα ο δήμαρχος ενημέρωσε τον εκπρόσωπο της Βουλγαρικής Πρεσβείας για την δυναμική παρουσία της βουλγαρικής κοινότητας στο Ηράκλειο καθώς και για τις καλές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί.

Ο κ.  Georgiev ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ηρακλείου για την βοήθεια που παρείχε ο Δήμος στην διαδικασία διεξαγωγής των βουλγαρικών εκλογών με την παροχή εκλογικού τμήματος όπου προσήλθαν να ψηφίσουν οι Βούλγαροι πολίτες, καθώς και για την διευκόλυνση των προξενικών ημερών που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανανέωση των διαβατηρίων των πολιτών της Βουλγαρίας που διαμένουν στο Ηράκλειο.

Με τον διευθυντή της Προξενικής Υπηρεσίας συναντήθηκε και ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας στο πλαίσιο της υποστήριξης των Βούλγαρων πολιτών που ζουν στην Κρήτη και τις σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει