«Μου λείπει ήδη το νοσοκομείο»!

425

«Είμαι αισιόδοξος. Το ΠΑΣΟΚ ανεβαίνει. Κάνουμε προσπάθεια να επανέλθει ένας κόσμος που είχε φύγει. Κι επανέρχεται» είπε ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Λάμπρος Βαμβακάς μιλώντας στα livetalks και το Θέμα Κρήτης 103,1, ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη προεκλογική εκστρατεία που κάνει. «Έχω ξανακάνει περιφερειακές εκλογές σε όλο τον νομό Ηρακλείου, αλλά δεν έχουν καμία σχέση οι εκλογικές αναμετρήσεις.

Πήγαινα ως υποψήφιος μιας παράταξης του Στ. Αρναουτάκη που ήταν υπερκομματικός και αποδεκτός. Τώρα πας με ένα κόμμα. Θέλει προσπάθεια, θέλει συζήτηση και επιχειρήματα» τόνισε ο γιατρός, που είπε ότι σε μια τέτοια διαδρομή μετράς φίλους και… μη φίλους.

«Είναι μεγάλη η συγκίνησή μου βλέποντας ότι κόσμος έρχεται και βοηθά εμένα. Την υποψηφιότητά μου. Ακόμη κι αν ανήκουν σε άλλα κόμματα» είπε και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις απογοητεύσεις.

«Κάποιοι σε απογοητεύουν. Κάποιοι ξεχνούν ότι φάγαμε ψωμί μαζί. Συμβαίνουν αυτά… Σε αλλάζουν όμως κιόλας» είπε και παραδέχθηκε ότι του λείπει ήδη το νοσοκομείο από το οποίο αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να πολιτευθεί.

«Μου λείπει ήδη η δουλειά μου. Και δεν σας κρύβω ότι μια μέρα πρωί που ξεκίνησα για περιοδεία αντί να πάω στο ραντεβού, πήγα στο ΠΑΓΝΗ από συνήθεια…».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει