επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

795

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό ΠΣΚ σε όλους. Το τελευταίο πριν την εκλογική αναμέτρηση που θα κρίνει προς τα που θα πάμε.

ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΪΤ βέβαια δεν έκλεισε τις εκκρεμότητες, δεν μας έδωσε καμία είδηση παρά τα όσα νομίζουν οι ίδιοι οι πολιτικοί.

ΟΠΩΣ ο Κυριάκος που είπε ότι «η τελική αξιολόγηση ποιος έβαλε γκολ, ποιος έφαγε γκολ, αυτό θα κριθεί σε δέκα ημέρες από τώρα. Έχετε πολλές εκπομπές αυτή τη στιγμή για να κάνετε τη δουλειά σας και να αξιολογήσετε τις επιδόσεις», ανέφερε.

ΚΑΙ Ο Αλέξης που είπε ότι «οι πολίτες κατάλαβαν πως τα debate είναι όφελος για τη Δημοκρατία, κατά την έξοδό του από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και συνέχισε λέγοντας «ελπίζω να έχει καταλάβει το σφάλμα του ο κύριος Μητσοτάκης».

ΟΛΑ τα λεφτά η ερώτηση :”Κύριε Βαρουφάκη, αν ανέβουν 10 Τούρκοι κομμάντος σε ελληνική βραχονησίδα τι θα κάνετε ως ΠΘ;”. Και η απάντηση: ΝΑ κάνομε μια διεθνή συνδιάσκεψη!

ΠΑΝΤΩΣ φάνηκε ότι ο μόνος που άρπαξε την ευκαιρία της «τηλεμαχίας» είναι ο Βελόπουλος. Παίζει εξαιρετικά απευθυνόμενος στους ψηφοφόρους των «κομμένων» και λιγοστεύει τις πιθανότητες να μείνει εκτός Βουλής. Οι υπόλοιποι…

ΒΡΕ με τις φοιτητικές εκλογές! Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είπε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην 36η συνεχόμενη νίκη της και υποστήριξε ότι  η Πανσπουδαστική επιμένει στην πρακτική των νοθειών. Δύο φορές την τελευταία ώρα έχει αλλάξει τον αριθμό των συλλόγων που αναγνωρίζει. Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν προσβολή προς τη Δημοκρατία και τη νοημοσύνη μας.

BOMBA στην Τουρκία. Την απόσυρση  από την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε ο αρχηγός κόμματος Χώρα (Memleket) Μουχαρέμ Ιντζέ. Άρα παίζει για καθαρή νίκη ο Κιλιντζάρογλου.

ΜΠΡΑΒΟ Αντετοκούμπο! Ο Έλληνας σούπερ σταρ, με ανάρτησή του στα social media, ενημέρωσε τους θαυμαστές του πως η σύντροφός του, Μαράια, είναι ξανά έγκυος και περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

ΤΩΡΑ θα μπορεί να ζητήσει και άδεια για ταξί. Ή αυτοκίνητο με κόκκινες πινακίδες.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει