Αναστάτωση στο πάνελ

519

Πέταξε την ατάκα ο Ανδρουλάκης, αναστατώθηκε το πάνελ. Μια φράση του Νίκου Ανδρουλάκη στο χθεσινό debate των πολιτικών αρχηγών είναι αυτή που φαίνεται να μένει στο προεκλογικό σκηνικό και θα συζητηθεί μέχρι τις εκλογές αλλά και μετά από αυτές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και θύμα των τηλεφωνικών υποκλοπών επέμεινε πολλές φορές πάνω σ’ αυτό το θέμα και είπε σε μια από τις τοποθετήσεις του: «Δεν αποτελώ κίνδυνο για τη Δημοκρατία, αλλά αποτελούσα κίνδυνο για τη Νέα Δημοκρατία, όταν εξελισσόταν η εσωκομματική διαδικασία με τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ. Στόχος μου είναι να πάνε φυλακή όσοι έστησαν το παρακράτος των παρακολουθήσεων σε βάρος εμού και άλλων πολιτών».

H φράση του κ. Ανδρουλάκη προκάλεσε αναστάτωση στο debate, κάτι που επιβεβαίωσε και η δημοσιογράφος του Mega Ράνια Τζίμα, η οποία κρίνοντας τη γεμάτη κανόνες και περιορισμούς τηλεμαχία είπε: «Δηλαδή, συγγνώμη… Είπαν στους δημοσιογράφους “ελάτε εδώ, κάντε δεύτερη και τρίτη ερώτηση”. Κάποια στιγμή λέει ο κ. Ανδρουλάκης πως “κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή”.

Και μένουμε άναυδοι οι δημοσιογράφοι! Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, δίπλα μου ήταν ο Παναγιώτης Στάθης και ακριβώς παραδίπλα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σκουντάω, δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες, λέω: “Παιδιά, θα κάνουμε κάτι; Θα πούμε κάτι;”. Με βλέπει ο Κουβαράς και μου γνέφει: “Δεμένα τα χέρια μου”. Δηλαδή βγαίνει ένας πολιτικός αρχηγός και λέει για τις υποκλοπές ότι κάποιος πρέπει να πάει φυλακή και δεν μπορούσαμε να τον ρωτήσουμε ποιον εννοεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει