Πετράκης: «Ημασταν η καλύτερη ομάδα…»

ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΟΑΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΕΖΟΝ ΣΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ

991

Οι πρωταθλητές του «Ηράκλειο» ΟΑΑ δεν έχουν άφθονο ταλέντο μόνο εντός των γραμμών του γηπέδου αλλά και στον πάγκο απ’ όπου έδινε τις κατευθύνσεις ο …ρούκι σε επίπεδο ανδρών προπονητής Αλέξης Πετράκης.

Στιγμές πριν …μπουγελωθεί από τους παίκτες του, δήλωσε πανευτυχής για τη μεγάλη επιτυχία του συλλόγου, τον οποίο φυσικά υπηρέτησε και ως παίκτης:

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή, για τον Όμιλο, για μένα, για όλη την ομάδα. Την αναζητούσαμε καιρό. Νομίζω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα φέτος και άξια κατακτήσαμε τον τίτλο, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο».

Ο MVP του 2ου τελικού, Βαγγέλης Μαχαιριανάκης τόνισε:

«Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος για τους συμπαίκτες μου.

Η κατάσταση όλη τη σεζόν ήταν πολύ υγιής μέσα στην ομάδα κι αυτό βγήκε. Μετά το μπρέικ στον πρώτο τελικό, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για μας. Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ήταν η ένταση που είχαμε στο παιχνίδι μας».

Στο στρατόπεδο του Ρεθύμνου η απογοήτευση ήταν μεγάλη καθώς για 2η σερί χρονιά, η ομάδα έφθασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό. «Συγχαρητήρια στο Ηράκλειο για τον τίτλο. Εδειξαν ότι με πίστη, επιμονή και θέληση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μας που διεκδίκησε και φέτος το πρωτάθλημα και ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη. Είμαστε υποχρεωμένοι όμως να του ζητήσουμε κι ένα συγγνώμη», τόνισε ο βοηθός προπονητή του Ρεθύμνου, Αντώνης Νταλιάνης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει