Μίλησε για όλα ο Φραγκίσκος

Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», καλεσμένος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη ήταν χθες ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Φ. Λαμπρινός.

Κατά την αρχική τοποθέτησή του υποστήριξε εμφατικά ότι, για να μπορέσουν οι πολίτες να εμπιστευθούν την πολιτική ξανά, θα πρέπει να αλλάξει το ύφος και φυσικά και το ήθος.

Όπως επισήμανε, οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής έχουν επιλέξει ως απόρροια της υπεύθυνης στάσης που τηρούν να παρουσιάζουν τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξης, αποφεύγοντας να προσβάλλουν, να διακόπτουν και να φωνάζουν σε κάθε είδους εμφάνισή τους.  Αφορμή για τη δήλωση αυτή αποτέλεσε η στάση των εκπροσώπων – συνομιλητών του από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ.

Κατόπιν, έκανε αναφορά στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που,  όπως υποστήριξε, είναι μετρημένο και κοστολογημένο και συνδυάζει τη λειτουργία ενός ισχυρού κοινωνικού κράτους με αυτή της αγοράς. Είπε ακόμη ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει ρεαλιστικές προτάσεις για τα πιο άμεσα και επείγοντα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας, όπως η ακρίβεια και τα κόκκινα δάνεια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει