Ποια είναι αυτή η ΝΙΚΗ;

Κοίτα τώρα ένα κόμμα από το πουθενά! Το κόμμα “ΝIKH” είναι ένα από τα 36 κόμματα που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στη Βουλή στις εκλογές της 21ης Μαΐου και αν και σχετικά άγνωστο ακόμα, έχει ήδη ξεπεράσει την ανωνυμία αφού μπήκε στο μικροσκόπιο  των δημοσκόπων! Το κόμμα ΝΙΚΗ, ειδικά στη Θεσσαλονίκη αλλά και γενικότερα στη Βόρειο Ελλάδα, σύμφωνα με τους εκλογικούς αναλυτές, φαίνεται να έχει κοινό και να προσελκύει ψήφους και έτσι αναμένεται να ασκήσει πίεση στο κόμμα Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Το κόμμα “ΝΙΚΗ” έκανε την εμφάνισή του στη δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega, συγκεντρώνοντας 1%. Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το εν λόγω κόμμα θα πιέσει πολύ τον Βελοπουλο, καθώς ο Δημήτρης Νατσιός έχει ισχυρή αποδοχή στη Θεσσαλονίκη και τη Β. Ελλάδα.

Ειδικότερα, το κόμμα “ΝΙΚΗ” ιδρύθηκε το 2019, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχει επικεφαλής τον Δημήτρη Νατσιό, δάσκαλο, θεολόγο και συγγραφέα. Όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα του κόμματος, “συνιστά μία γνήσια πατριωτική φωνή που προέρχεται από τον απλό ελληνικό λαό, αφού στις τάξεις της δεν δέχεται ως μέλη πρώην βουλευτές ή κυβερνητικούς οποιασδήποτε απόχρωσης.

Βασίζεται σε ξεκάθαρες αξίες της Ρωμιοσύνης, χωρίς “δεξιές” κι “αριστερές” παρωπίδες ή γενικόλογους “πατριωτισμούς” αμφίβολων ηθικών αξιών, κρατώντας αποστάσεις από κύκλους ιδεών ασυμβίβαστων με τις χριστιανικές ηθικές αξίες».

Ο Δημήτρης Νατσιός είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος αξιωματικός. Είναι έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών. Έχει πτυχίο από την Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης και από τη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αποδοχή του Νατσιού στη Β. Ελλάδα είναι πιθανό να οδηγήσει το κόμμα Βελόπουλου εκτός Βουλής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει