Ο Βέρτης νίκησε… την ΕΠΟ

ΕΜΠΟΔΙΟ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ

Ρουμανία και Αλβανία  μπήκαν στην λίστα των υποψηφίων χωρών μετά την Κύπρο για  να φιλοξενήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά τα εμπόδια δεν λείπουν και δεν είναι απαραίτητα ποδοσφαιρικά.

Η κυπριακή αστυνομία δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του τελικού στην Κύπρο και η ΕΠΟ έχει στραφεί στο εξωτερικό για τη τοποθεσία που θα λάβει χώρα ο τελικός. Μετά τα δημοσιεύματα για το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, ήρθε και η προοπτική της Αλβανίας να τεθεί στο τραπέζι κι αυτή τη στιγμή ο τελικός κινείται ανάμεσα στις τρεις αυτές τοποθεσίες.

Μάλιστα η ομοσπονδία της Αλβανίας  έχει απαντήσει θετικά στο να γίνει εκεί ο τελικός, ωστόσο, η προοπτική του γηπέδου στα Τίρανα δεν είναι και πολύ πιθανή, καθώς ο Νίκος Βέρτης έχει κλείσει το γήπεδο από τις 23 έως τις 26 Μαΐου για να κάνει όλες τις απαραίτητες τροποποιήσεις για την πολύ μεγάλη συναυλία της 25ης Μαΐου, την πρώτη του επί αλβανικού εδάφους που διαφημίζεται πολύ έντονα στη γειτονική χώρα.

Στις 28 Μαΐου το ίδιο γήπεδο που είναι ουσιαστικά ένας πολυχώρος εκδηλώσεων θα φιλοξενήσει την παράσταση “Notre Dame de Paris”, ενώ την 1η Ιουνίου είναι προγραμματισμένος ο τελικός του αλβανικού κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 14 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές στην Αλβανία. Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για να αποφασίσει για το θέμα που έχει καταντήσει πλέον…ανέκδοτο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει