Ευχάριστο κλίμα και βραβεύσεις

ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ ΕΠΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα «Πετούσης» το καθιερωμένο δείπνο της ΕΠΣΗ προς τους φιναλίστ του Κυπέλλου, τους συνδιοργανωτές και τους οικοδεσπότες του φάιναλ φορ της Μεσσαράς.

«Θέλουμε να περάσουμε μηνύματα στο χώρο του ποδοσφαίρου που δυστυχώς προσβάλλει την πατρίδα μας. Αυτή η βραδιά είναι μέρος του παιχνιδιού. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε αυτούς που ανέλαβαν να είναι συνδρομητές αυτής της προσπάθειας. Το Δήμο Φαιστού, τις Μοίρες, τον Ζαρό και φυσικά την Περιφέρεια Κρήτης», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Γιώργος Πιτσούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια Κρήτης είναι ταυτισμένη με τον αθλητισμό γιατί είναι μέσα στην κοινωνία μας. Την ώρα που ο τελικός στο Κύπελλο Ελλάδας ψάχνει έδρα σε όλη την Ελλάδα, στο Ηράκλειο υπάρχει ανταγωνισμός για το πού θα γίνει ο τελικός. Συγχαρητήρια σε όλους».

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης τόνισε: «Τα εύσημα ανήκουν στην ΕΠΣΗ, στην επιτροπή κυπέλλου και σε όλους που συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο θεσμός του κυπέλλου χρόνο με τον χρόνο γίνεται καλύτερος και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια».

Οι κ. Συριγωνάκης και Πιτσούλης στην εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΠΣΗ
Οι κ. Συριγωνάκης και Πιτσούλης στην εκδήλωση βραβεύσεων της ΕΠΣΗ

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης, ο οποίος ευχαρίστησε την ΕΠΣΗ  για την επιλογή της να γίνουν οι αγώνες στα γήπεδα της Μεσσαράς.

Η τοπική Ένωση βράβευσε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία του περσινού φάιναλ φορ στον Κρουσώνα, τον Πόρο και το Ασήμι

για τη συμμετοχή τους στους φετινούς ημιτελικούς, τον παράγοντα του Γιούχτα κ. Γενετζάκη, τον Βασίλη Παπαδάκη που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ενώ έδωσε αναμνηστικά  σε όλες τις ομάδες και τους διαιτητές.

Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν η πρωτοβουλία του ΔΣ του ΠΑΟΚ να τιμήσει, εν αγνοία του, τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μπουμάκη για την πολύχρονη προσφορά του στο κρουσανιώτικο συγκρότημα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει