Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο!

Αν μη τι άλλο εντυπωσιακή η ατάκα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην ερώτηση τι θα κάνει αν θα χάσει τις εκλογές. «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά, κι αν έλθει η ώρα θα δούμε πώς θα είναι η σκορδαλιά χωρίς σκόρδο», δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Τσίπρα, για να τον μετφράσουμε! Συγκεκριμένα, ερωτηθείς αν θα αποχωρήσει από την κεφαλή του κόμματος σε περίπτωση ήττας, «όταν θα έλθει ο κ. Μητσοτάκης ρωτήστε τον αν θα αποχωρήσει.

Στη ΝΔ δεν μιλάει κανείς απέναντι στον αρχηγό, αλλά στην πρώτη ήττα πας ανήρ ξυλεύεται» σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, για να προσθέσει, ωστόσο πως «όλοι κρινόμαστε, αν το αποτέλεσμα είναι πολύ αρνητικό, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαδικασίες», όπως είπε, συνδέοντας την παρουσία του σε ρόλο κορυφής στην αξιωματική αντιπολίτευση με τα επίπεδα της εκλογικής απόδοσης του κόμματός του, στις 21 Μαΐου.

Στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Τσίπρας τοποθετήθηκε και αναφορικά με την συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ στο ενδεχόμενο της μετά Τσίπρα εποχής, απαντώντας στα περί απόλυτης ταύτισής του με το κόμμα: «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται από πολύ μακριά και θα πάει πολύ μακριά, και αν έλθει η ώρα θα δούμε πώς θα είναι η σκορδαλιά χωρίς σκόρδο», ακόμη και αν το τελευταίο αποτελεί το βασικό συστατικό της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει