επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Πέμπτη σήμερα, 4 Μαΐου, αλλά δεν βλέπω τον καιρό να φτιάχνει. Κοίτα να δεις τον Μάιο θεματάκια που φέρνει…

ΠΩΣ θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές εάν θα χάσει; Τι θα κάνει ο Τσίπρας; Κι εκεί απάντησε ο Αλέξης: Σκορδαλιά χωρίς σκόρδο! Φοβερή ατάκα!

ΟΠΩΣ φοβερή ατάκα και από τον Ανδρουλάκη που επιτέθηκε σε Τσίπρα-Βαρουφάκη: «Είμαστε ένα κόμμα του αντισυστημικού ρεαλισμού και όχι της συστημικής κοροϊδίας».

ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ δικαστήρια θα δώσει το επόμενο ραντεβού του με τη Δικαιοσύνη ο καταδικασμένος για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μετά την κατά πλειοψηφία (9-1) απόφαση της Ολομέλειας του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου να μην επιτρέψει να συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 το κόμμα του «Εθνικό Κόμμα Έλληνες».

ΚΑΙ δηλώνει ότι δεν θα κατέβει με κανένα άλλο σχήμα στις εκλογές ο Κασιδιάρης. Για να τον δούμε…

ΝΑ ΤΑ ΜΑΣ! Δύο μη επανδρωμένα αεροσκάφη είχαν στόχο το Κρεμλίνο. «Ως αποτέλεσμα των έγκαιρων ενεργειών των στρατιωτικών και των ειδικών υπηρεσιών που χρησιμοποίησαν συστήματα πολέμου με ραντάρ, οι συσκευές εξουδετερώθηκαν» αναφέρει το Κρεμλίνο, σύμφωνα με το RIA Novosti, κατηγορώντας το Κίεβο για απόπειρα δολοφονίας του Πούτιν.

ΩΡΑ είναι τώρα να επιτεθούν και σε κανέναν άλλο οι Ρώσοι. Να βρουν αφορμή για την απόπειρα, την οποία αρνείται πάντως το Κίεβο.

ΠΟΛΥΣ κόσμος ενδιαφέρεται. Με 1.800 αιτήσεις έκανε πρεμιέρα η πλατφόρμα που άνοιξε την Τρίτη για το πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά Στη Στέγη”, μια προσπάθεια του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας να δοθεί η ευκαιρία στα νοικοκυριά ουσιαστικά να μειώσουν το ενεργειακό τους κόστος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Eπιστήμονες ανέπτυξαν ένα μη επεμβατικό σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που επικεντρώνεται στη μετάφραση της εγκεφαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου σε ροή κειμένου, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα (1/5) στο περιοδικό Nature Neuroscience.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, που ονομάζεται semantic decoder, θα μπορούσε τελικά να ωφελήσει ασθενείς που έχουν χάσει την ικανότητά τους να επικοινωνούν σωματικά έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο, παράλυση ή άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει